Sök i katalogen eller på webben:



Bokrecensioner i genren biografi

Till startsidan för bokrecensionerna.

Just nu finns det 64 recension(er) som du finner nedan.

Bok Datum Av  
Adjö det ljuva livet, Camilla Henemark med Carina Nunstedt 2013-01-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Fuskaren som försvann, Per Naroskin 2012-12-18 Kristina Simar Läs recensionen »
Som i en mardröm, Ulf Broberg 2012-10-25 Kristina Simar Läs recensionen »
Simma i mörker, Kjell Eriksson 2012-10-23 Kristina Simar Läs recensionen »
Alef, Paulo Coelho 2012-10-18 Kristina Simar Läs recensionen »
Ett stulet liv, Jaycee Dugard 2012-10-06 Kristina Simar Läs recensionen »
Bara det här med dörrarna, Malin Backström 2012-03-18 Kristina Simar Läs recensionen »
Krigsbiblotekarien, Sohrab Rahimi 2012-01-23 Kristina Simar Läs recensionen »
Ändhållplats Sverige, Ramona Fransson 2012-01-13 Kristina Simar Läs recensionen »
En dag ska jag ska ta mig någonannstans, Karin Thunberg 2011-12-01 Kristina Simar Läs recensionen »
Ögonblick som förändrar livet, Annika Östberg 2011-11-29 Kristina Simar Läs recensionen »
Det du inte såg, patrik Sjöberg, Markus Lutteman 2011-11-28 Kristina Simar Läs recensionen »
Stina om Stina och konsten att intervjua, Stina Lundberg Dabrowski 2011-11-09 Kristina Simar Läs recensionen »
Gustavs grabb, Leif G.W Persson 2011-10-21 Kristina Simar Läs recensionen »
Ett gott liv, Ann Heberlein 2011-10-14 Kristina Simar Läs recensionen »
Med Stalin som Gud, Magnus Utvik 2011-10-06 Kristina Simar Läs recensionen »
En människa föddes i Moskva, Tanja Dianova 2011-09-08 Kristina Simar Läs recensionen »
Den svarte nazisten: En dokumentär om Jackie Arklöf, Magnus Sandelin 2011-08-31 Kristina Simar Läs recensionen »
Stockholmssyndromet, Janne Olsson 2011-08-30 Kristina Simar Läs recensionen »
3096 dagar, Natascha Kampusch 2011-06-13 Kristina Simar Läs recensionen »
Östa Fäladen Blues, Andreas Almengård 2011-06-03 Kristina Simar Läs recensionen »
Och allt skall vara kärlek, Kristian Lundberg 2011-04-12 Kristina Simar Läs recensionen »
Att överleva, Anders Hedin 2011-02-28 Kristina Simar Läs recensionen »
Att rosta bröd, Roger Rosenblatt 2011-02-23 Kristina Simar Läs recensionen »
handbok för singelmän: Dejtingcoachens hetaste tips, Marie hagberg 2011-02-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Att vara med henne- är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött, Alex Schulman 2011-01-26 Kristina Simar Läs recensionen »
Jag älskar den pojken, Bosse Löthén 2011-01-14 Kristina Simar Läs recensionen »
Tre änglar och tre mirakel, Anitha Östlund 2011-01-14 Kristina Simar Läs recensionen »
Den motvillige monarken Carl XVI Gustaf, Tomas Sjöberg, Deanne Rauscher, Tove Meyer 2010-12-14 Kristina Simar Läs recensionen »
Varför gråter inte Emma?, Magnus Wennerholm och Emma Jangestig 2010-11-08 Kristina Simar Läs recensionen »
Torpeden: En bok om Johan Darwich, Dick Sundevall 2010-10-22 Kristina Simar Läs recensionen »
Nomad: En resa genom civilisationerna, Ayaan Hirsi Ali 2010-09-16 Kristina Simar Läs recensionen »
... i dina spår, Kristina Grahn 2010-09-10 Kristina Simar Läs recensionen »
Mitt galna liv: en memoar om psykisk sjukdom, Arvid Lagercrantz 2010-09-09 Kristina Simar Läs recensionen »
Min mamma, Tahar Ben Jelloun 2010-09-07 Kristina Simar Läs recensionen »
Hur kunde hon?, Dana Fowley 2010-08-31 Kristina Simar Läs recensionen »
Min mamma är en persisk prinsessa, Sanna Sjöswärd 2010-07-29 Kristina Simar Läs recensionen »
Skynda att älska, Alex Schulman 2010-07-08 Kristina Simar Läs recensionen »
Bruce Dickinson, Joe Shooman 2010-07-02 Kristina Simar Läs recensionen »
FOSTERLAND, Dilsa Demirbag -Sten 2010-06-08 Kristina Simar Läs recensionen »
MIN MAMMA ÄR DÖD, Claes Britton 2010-05-31 Kristina Simar Läs recensionen »
HUNGERFLICKAN, Hillevi Wahl 2010-05-19 Kristina Simar Läs recensionen »
KÄRLEKSBARNET, Hillevi Wahl 2010-05-19 Kristina Simar Läs recensionen »
MITT LIV MED SADDAM, Parisoula Lampsos tillsammans med lena K Swedberg 2010-04-28 Kristina Simar Läs recensionen »
JAG ÄR WANTED, \"David Larsson\" 2010-04-24 Kristina Simar Läs recensionen »
JUST KIDS, Patti Smith 2010-04-20 Kristina Simar Läs recensionen »
ÄLSKADE UNGAR, Helena Dahlstrand 2010-03-22 Kristina Simar Läs recensionen »
JAG VILL INTE DÖ, JAG VILL BARA INTE LEVA, Ann Heberlein 2010-03-13 Kristina Simar Läs recensionen »
ESKIL - RIDDAREN AV SYRENBERSÅN, Gunilla Linn Persson 2010-02-12 Kristina Simar Läs recensionen »
JAG FINNS, Maja-Maria Henriksson 2010-02-11 Kristina Simar Läs recensionen »
NACKSPÄRRARNAS RIKE, Roland Janson 2010-02-10 Kristina Simar Läs recensionen »
BLONDIE, Birgitta Andersson 2010-01-21 Kristina Simar Läs recensionen »
Insidan, Liam Norberg 2009-11-22 Kristina Simar Läs recensionen »
Kärlek i cancerns tid, Anders Sundin 2009-11-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Den dagen min dotter blev galen, Michael Greenberg 2009-11-15 Kristina Simar Läs recensionen »
Flickan med änglahåret, Signhild Hortberg 2009-11-02 Kristina Simar Läs recensionen »
Casanovas kvinna, Åsa Hellberg 2009-10-29 Kristina Simar Läs recensionen »
Flickan som inte fick finnas, Ethel G Ericsson 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Hemlös : med egna ord., Victor Estby , Martin Kindgren , Ulf Stolt 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Glaskupan, Sylvia Plath 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Broder Daniel : when we were winning, Klas Ekman 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Mig äger ingen, Åsa Linderborg 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »
14 år till salu : en sann svensk historia, Caroline Engvall 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »
Aldrig som hon, Lotta Thorsén 2009-09-17 Kristina Simar Läs recensionen »

Har du läst en bok som passar in här så är du välkommen att skicka in din recension för den. Börja här!

 

Välj efter genre

Biografi | Deckare | Dikter | Fakta | Fantasy | Historisk Roman | Klassiker | Modern & samtida skönlitteratur | Noveller | Roman | Science-Fiction | Skönlitteratur | Thriller | Ungdomsbok

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Monica Jansson om www.smyckesmani.se
21/02: Jag anmälde denna länk men mitt företag Monicas Smyckesmani lades ner 2014. Tyvärr är det tydligen [...]
Bilal om www.privatalan.com
20/02: Hey jag vil låna pengar 400000 om det går brå kan ni hjälpa mig låna pengar tack
Blockchainsupport om minellalive.blogspot.com
03/01: Hello, do you know the parity in your wallet? Pause! What confronting trouble in looking at the wall [...]