Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Julia Falkhede

Länken lades upp den 19 februari 2014.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Djur & husdjur / Hästar
Visningar i katalogen: 1053
Besök till webbplatsen: 0
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2014-02-19

Besök webbplatsen nu direkt:
Julia Falkhede

Julia Falkhede - http://blogg.falkhede.se

Beskrivning

Efter många år som framgångsrik hoppryttare på ponny valde jag att sadla om till dressyr och lyckades riktigt bra även där. Idag rider jag främst dressyr, upp till St Georges, men även lättare klasser i hoppning. På min blogg skriver jag främst om ridningen, träningar och tävlingar, men också annat som pågår i mitt liv. Förutom att ridningen tar mycket tid i mitt liv pluggar jag på juristprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg. Kort och gott är jag en aktiv och ambitiös tjej som vill dela med mig av det som rör mitt liv, för att förhoppningsvis kunna hjälpa andra som hamnar i samma situation som jag.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

häst    horse    ridning    riding    idrott    sport    dressyr    dressage    hoppning    jumping    showjumping    hästsport    ridsport    hästhoppning    equestrian    lifestyle    livsstil    juriststudent    jur

Kontakta

E-post: http://falkhede.se


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode