Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Josefin Blom Lugn - Tävlings i distansritt på hög nivå

Länken lades upp den 7 augusti 2013.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: Djur & husdjur / Hästar / Ridning
Visningar i katalogen: 992
Besök till webbplatsen: 0
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2013-08-07

Besök webbplatsen nu direkt:
Josefin Blom Lugn - Tävlings i distansritt på hög nivå

Josefin Blom Lugn - Tävlings i distansritt på hög nivå - http://josefinblomlugn.n.nu

Beskrivning

Mitt namn är Josefin Blom Lugn, jag är 20 år och bor strax norr om Stockholm - mellan Norrtälje och Uppsala. Jag tävlar sedan 2010 i distansritt och min målsättning är att klättra så långt jag kan i klasserna. Under året 2013 har jag blivit uttagen att vara en av spekulanterna för Young Rider-landslaget i Sverige. Jag brinner för den här grenen inom hästsporten och vill kunna inspirera andra människor till att våga satsa så pass som jag gör, och tro på sig själva och sin/sina häst/hästar.

På min hemsida bloggar jag bland annat om det vardagliga livet som distansryttare, jag recenserar hur det gått när jag har tävlat och skriver om annat hästrelaterat.

Jag erbjuder ridlektioner för både unga och äldre ryttare, främst på nybörjar- eller medelnivå. Tränings- och tävlingstips för ryttare som är intresserade av distansritt kan jag även erbjuda. Jag vill mer än gärna informera om distansridning för att kunna inspirera fler människor till att prova på den fantastiska tävlingsformen!

Min facebookgrupp:

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

distansritt    distansridning    distans    tävling    träning    sport    häst    hästar    djur    landslag    sverige

Kontakta

E-post: http://josefinblomlugn.n.nu/kontakta


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode