Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Semesterbostad i Spanien Costa Calida

Länken lades upp den 16 februari 2011.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: Resor & turism / Semesterboende
Visningar i katalogen: 1177
Besök till webbplatsen: 3
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Semesterbostad i Spanien Costa Calida

Semesterbostad i Spanien Costa Calida - http://spain.hgbconsulting.se

Beskrivning

Jardines de Alhama är en del av Condado de Alhama Golf Resort, ett unikt område om 9.000.000 kvm som förenar en grupp av oberoende resorts, var och en med sin egen identitet. Golfbanan Alhama Golf Signature Course är en mästerskapsbana designad av Jack Nicklaus.

Lägenheterna i Condado de Alhama Golf Resort är omsorgsfullt integrerade med prunkande trädgårdar. De omfattande öppna ytorna ger ordentligt med utrymme för härliga promenader i vacker natur. Cykelbanor och gångvägar finns inom områdena för lugnets och fridfullhetens skull.

Jardines de Alhama är en oas av grönska, och själva bostadsområdet är helt bilfritt till alla småbarnsföräldrars glädje. Cykel- och gångbanor förbinder lägenheterna med barnvänliga parker och poolområden. Husen är tvåvåningsbyggnader i traditionell medelhavsarkitektur, och lägenheterna i bottenplan disponerar över härliga uteplatser som både skyddar Ditt privatliv och smälter in i de gröna omgivningarna.
I Jardines de Alhamas egen lilla stadskärna Al Kazar finns idag restaurang och pub snart kommer också shopping, friskvårdsanläggningar, barer, caféer, spa, gym, pool och gemensamhetsutrymmen. Jardines de Alhama låter dig njuta av en fridfull golfsemester långt från vardagens stressiga tempo med spel på en av de högst rankade golfbanorna i Spanien.

Snart kommer Paramount Theme Park att öppnas alldeles utanför grindarna.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Condado de Alhama golf    boka    polaris    spanien    golf    semester    hem    hyra    lägenhet    Murcia    Jardines de Alhama    Paramount theme park

Kontakta

E-post: http://spain.hgbconsulting.se/default.asp


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode