Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Spotlight i LED med upp till 5 års garanti

Länken lades upp den 20 mars 2016.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Elektronik & utrustning / Lampor & armaturer / LED lampor & belysning
Visningar i katalogen: 779
Besök till webbplatsen: 0
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2016-03-15

Besök webbplatsen nu direkt:
Spotlight i LED med upp till 5 års garanti

Spotlight i LED med upp till 5 års garanti - http://spotlightled.se

Beskrivning

LED spotlights har många användningsområden och håller i många år utan att kräva något underhåll. Du byter enkelt ut dina gamla halogenspotlights med MR16-sockeln som är två smala piggar eller GU10-sockeln som har två tjockare piggar som du driver in 45 grader. Spotlights i LED genererar inte värme och det finns ingen brandrisk som med de tidigare halogen-lamporna som brukade bli väldigt varma och även skapa dammbränder.

Spotlights går att fästa på spår i taket i butiker och varuhus för att lysa upp produkter man vill sälja. Spotlight kan vinklas och dimmas efter behov och förutsättningar och lyser upp mörka delar av butiken som annars inte besöks lika frekvent pga. dålig belysning.

Forskare har undersökt butikers mörka utrymmen och uppräckt att de inte besöks av kunder som hellre besöker väl upplysta och belysta områden i butiken.

Spotlights i LED kan även användas som entrebelysning, de kan fällas in under skåpluckor och köksluckor som får en snygg modern finish och utmärkt ljus.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Spotlights    spottar    led spottar    dimbar spotlights    billiga spotlights    riktbara spotlighs    downlights i LED    led-belysning    butiksbelysning    miljövänlig belysning

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode