Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om surfakademin.se

Länken lades upp den 9 september 2008 av Surfakademin.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR3 
Kategoriserad i: Sport & avkoppling / Surfing
Visningar i katalogen: 2585
Besök till webbplatsen: 38
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
surfakademin.se

surfakademin.se - http://surfakademin.se

Beskrivning

Surfakademin handlar inte bara om att förmedla en livsstil utan om
att inspirera till glädje och vara en källa for energi.

Vintertid driver vi surfcamp på beachfront-belägna Sea Ranch i vackra, spännande och vågsäkra Santa Teresa i Costa Rica som njuter av turkosfärgade vågor med stor variation i karaktär - optimala både för nybörjare och för dig som som vill utveckla din surfing.

En nyhet från och med 2008 är att vi under två veckor i april genomför en surf boat-trip i paradiset Maldiverna. Den egna 30-meters båten som vi alla bor på under resan kryssar runt bland Maldivernas södra atoller och åker dit vågorna är bäst för dagen. Perfekta vågor i kristallklart vatten som vi ofta har helt för oss själva.

Under sommaren och hösten har du chansen att lära dig surfa eller vidareutveckla din surfing i Europas surfmecka. Biarritz är på en och samma gång cool, chic, charmig och vacker. Biarritz är vår ögonsten, och den plats i världen vi kallar för hemma.

Vi har lagt ihop våra surferfarenheter på 30 år och sytt ihop ett komplett
surfpaket som innehåller allt det ett surfcamp ska ha - boende på
hotell i Biarritz, beachfront ranch i Costa Rica och båt i Maldiverna samt dagsutflykter till den bästa surfingen, surflektioner i små grupper och ett brett utbud av nya surfbrädor och våtdräkter.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

surfakademin    surfing    surf    biarritz    costa rica    lär dig surfa    maldiverna    båtsurf    vågsurfing    svensk surf   

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode