Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida.

Information om Trimform Elektroterapi

Länken lades upp den 14 april 2013.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: Hälsa & fitness / Massage / Muskelstimulering
Visningar i katalogen: 305
Besök till webbplatsen: 2
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Trimform Elektroterapi

Trimform Elektroterapi - http://trimform-skandinavien.se

Beskrivning

TRIMFORM Elektroterapi

Elektroterapi har använts och varit en erkänd behandlingsmetod i mer än 100 år. Det betraktas världen över som en av de mest effektiva och positiva behandlingsmetoder till behandling av olika smärtor och muskelrelaterade sjukdomar.

Användningsmetoden är ganska enkel. Med hjälp av elektrodpads som man fäster på huden, skickas svaga strömimpulser till muskelns nervtrådar, dessa impulser framkallar en rytmisk växling mellan sammandragning och avslappning.

Denna växling fungerar likadant som en kraftig motion, dock utan att belasta en svag struktur. Härmed löses knutor av slaggprodukter upp samtidigt som muskeln tränas upp. Elektroterapi används både inom den vanliga sjukvården och av alternativa behandlare, framför allt av olika slags fysioterapeuter vid behandling av problem i rörelseapparaten såsom muskelsträckningar, smärta, skönhetsbehandlingar och wellness m.m.

Muskler och smärta

Varje gång man använder sin kropp så sker det en förbränning av energi i de muskler som är aktiva. Vid denna energiförbränning separeras både slaggprodukter och mjölksyra i musklerna. Muskelproblem uppstår ofta om det finns mer slaggprodukter och mjölksyra än blodet hinner med att ta bort.

Överskottet av slaggprodukterna blir nämligen kvar i musklerna, och därmed får musklerna mindre plats att röra sig på. Muskeln blir då hård och trycker på nerverna och följden av detta blir ömhet och smärta. Värre blir det eftersom blodcirkulationen har svårare att tränga igenom de hårda och spända musklerna. Ett typiskt exempel är spänningshuvudvärk. En ond cirkel med smärta och dålig livskvalitet har startat – här kan TRIMFORM hjälpa dig att bryta denna onda cirkel.

TRIMFORM hjälper dig

Med TRIMFORM-behandlingar ökar blodcirkulationen i de behandlade områdena, så att mängden slaggprodukter och mjölksyra som transporteras bort ökar markant, samtidigt som de rytmiska sammandragningarna löser upp spänningar i musklerna. En extra smärtlindring uppstår för att impulserna stimulerar kroppens produktion av endorfiner (kroppens eget smärtlindrande medel), som är fritt från de biverkningar som finns i värktabletter och annan medicin.

TRIMFORM kan mer

Men TRIMFORM kan mer än det. Eftersom den stimulerar till ökad blodcirkulation i musklerna hjälper den till att reducera vätskeuppsamlingar i huden. Dessa vätskeuppsamlingar kallas, när de finns i det översta hudlagret, för celluliter eller för ”apelsinhud”.

TRIMFORM-behandlingen hjälper också, genom de rytmiska sammandragningarna, till att göra musklerna längre och smidigare. Det uppstår således en töjning av musklerna när man behandlas med TRIMFORM.

TRIMFORM hjälper dig bl.a. med:

Figurtrimning genom muskelträning, Punktbantning, Borttagning av muskelspänningar, Reducering av celluliter, Att släta ut rynkor, Sportskador, Lindring av ömma leder och muskler, Spänningshuvudvärk, Smal midja, Strama upp ditt ”gäddhäng”, Giktbehandling, Fettförbränning, Förebyggande behandlingar, Få mer energi, Dålig blodcirkulation, Fibromyalgi, Wellness, Ansiktsbehandlingar, Olika smärtbehandlingar, Återuppträning och återuppbyggnad av muskler.De senaste 34 åren har vi på Trimform producerat mer än 46.000 apparater till smärtlindring, figurtrimning samt wellness.

Du är därför trygg när du köper en Trimform. Vi finns här för dig både idag och framöver!

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Figurtrimning genom muskelträning    Punktbantning    Borttagning av muskelspänningar    Reducering av celluliter    Att släta ut rynkor    Sportskador    Lindring av ömma leder och muskler    Spänningshuvudvärk   

Karta och vägbeskrivning

Adress: Anders vg 3, 31168 Slinge, Halland

Skriv in vart du åker ifrån och tryck på "Hämta vägbeskrivning" så får du en vägbeskrivning.


Kontakta

Telefon: 0727210806 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: www.trimform-skandinavien.se


Recensioner och omdömen

Skriv en recension du också!

Ditt IP nummer: 54.161.108.58
Ditt namn: *
Din e-post: *
Recension / kommentar: * - minst 50 tecken.
Är du från rymden?
tecken skrivna...
Ja, detta är en skräpkommentar som innehåller dålig text och som bör tas bort.

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcodekörkort
 
 

 
 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://hemapro.com/se/
 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Peter om www.edinburghguiden.se
06/03: Edinburgh är min favorit bland alla weekendstäder jag har varit i, en underbar stad!!
Miniräknare om onlinekalkylatorn.se
06/03: Totalt oanvändbar i mobilen ju! Använd http://www.kalkylator.org/ istället! lol på skräpkommentar-ch [...]
Abbie om www.barbietan.com
05/03: Dont buy bad service, steals your money, I only wanted to buy diet pills, warning people do not buy, [...]
Maria om www.alltombillan.se
13/02: En mycket bra sida för att få råd om billån, att hitta bra ränta går sedan på https://www.coolfinans [...]