Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Bolaget Sourcing AB

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Företag & tjänster
Visningar i katalogen: 2264
Besök till webbplatsen: 13
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Bolaget Sourcing AB

Bolaget Sourcing AB - http://www.bolaget.net

Beskrivning

Bolaget startades 1992 och var en liten verksamhet som sköttes från två hem i olika delar av Sverige. Vårt namn var dels en rolig lek med ord men också en association till ett annat bolaget som de flesta av oss känner till. Vi kan också beskriva oss som ett lag = ett team av glada personer som arbetar med produkter för hemmet, köket dvs boendet, därav BO-laget !

Från början var sortimentet mycket varierande och kanske mer bestående av ?bara? roliga prylar. Alla kommer vi väl ihåg perioden av uppblåsbara Aliens, färgstarka anteckningsböcker & prylar som var täckta med långhårig fuskpäls. Kommer ni inte ihåg detta så kanske vår produkt Whisky on The Rocks väcker vissa minnen ? isen som aldrig smälter. Denna produkt var en stor hit när den kom och den säljs än idag. Det är några få av våra guldkorn som nu har några år på nacken!

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode