Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Caroli Trafikskola

Länken lades upp den 27 maj 2014.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Fordon / Körkort & utbildning
Visningar i katalogen: 1045
Besök till webbplatsen: 2
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2014-05-27

Besök webbplatsen nu direkt:
Caroli Trafikskola

Caroli Trafikskola - http://www.carolitrafikskola.se

Beskrivning

Vårt mål på Caroli Trafikskola Malmö är att alltid överträffa förväntan. Det är vår utgångspunkt för att kunna ge våra kunder den bästa upplevelsen. För att uppnå detta lägger vi stort fokus på bra undervisning och undervisningsmiljö. Vi använder oss av den senaste tekniken för att så mycket som möjligt underlätta för dig som kund.

Trafikskolan ligger centralt i Malmö intill köpcentret Caroli City, 5 minuters promenad från Centralstationen. Här ligger alla övningsområden på nära avstånd vilket effektiviserar körlektionerna. Vi har för närvarande endast utbildning för B- behörighet och ordnar regelbundet riskutbildningskurser och handledarkurser för dig som vill börja övningsköra.

Om du söker en hel, eller en del av körkortsutbildning eller kanske bara vill köra upp som privatist så kan vi på Caroli Trafikskola definitivt hjälpa dig.

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår trafikskola.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon