Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om City Team Facility Service

Länken lades upp den 7 september 2014.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Företag & tjänster / Städning
Visningar i katalogen: 919
Besök till webbplatsen: 2
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2014-09-07

Besök webbplatsen nu direkt:
City Team Facility Service

City Team Facility Service - http://www.cityteam.nu

Beskrivning

City Team är ett renodlat serviceföretag med inriktning på (FS) Facility Service. Dagligstädning av kontor, trappor, butiker, skolor, sjukhus, villor. Abonnemangshemstädning av bostäder mm. Vi utför all slags städservice åt företag, myndigheter och privatpersoner mm.

City Team är en helhetsleverantör av service tjänster genom att anlita oss kan du lägga all kraft på Er kärnverksamhet. Vår affärsidè är att göra ert jobb enklare. Vi tar hand om all service ditt företag behöver. Allt från flyttstädning av lägenheter till daglig fastighets städning av BRF och stora centrumanläggningar, Hemstädning som löneförmån. Specialstädning, Byggstädning, Byggfönsterputs, Golvvård, mm. Att erbjuda våra kunder rätt service tjänst, i rätt ögonblick till ett så lågt pris att så många som möjligt har råd att köpa dem flera gånger per år.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Trappstädning    Storstädning    Flyttstädning    Byggstädning    Golvvård    Butiksstädning    Hemstädning    Hotellstädning    Kontorsstädning    Fönsterputsning

Kontakta

Telefon: 0220-480000 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: http://www.cityteam.nu/kontakta-oss-17363085


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode