Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Dalberg ABC

Länken lades upp den 7 januari 2009 av Mikael Dalberg.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Jobb & utbildning / Gymnasiet
Visningar i katalogen: 1576
Besök till webbplatsen: 20
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Dalberg ABC

Dalberg ABC - http://www.dalbergabc.se

Beskrivning

Dalberg ABC är ett utbildningsföretag som erbjuder professionell distansutbildning i kärnämnena Svenska, Engelska och Matematik på en nivå som är likvärdig med de gymnasiala.
Våra kurser ger möjlighet för lärlingar inom VVS yrkesbransch att få ett godkänt omdöme i kärnämnena och därigenom kunna avlägga yrkesexamen. Kurserna har tagits fram i samarbete med VVS-Branschens Yrkesnämnd. De ger inte gymnasiebetyg eller behörighet till att söka högskola/universitet, utan är endast till för att kunna avlägga en yrkesexamen inom VVS, Isolering och Industrirör.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

distansutbildning i svenska    dalberg    ABC    dalberg abc    dahlberg    yrkesexamen    gymnasiet    abc    utbildning    kurs    distansutbildning    kärnämnen    svenska    engelska    matte    matematik    gymn

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode