Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Drömresan

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR3 
Kategoriserad i: Gambling & kasino / Lotterier
Visningar i katalogen: 3645
Besök till webbplatsen: 123
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Drömresan

Drömresan - http://www.dromresan.se

Beskrivning

Drömresan är lotteriet för dig som vill vinna resor. Med dragningar varje vardag och 53 837 vinster varje månad är chansen att komma iväg större än någonsin!

Med en lott i Drömresan öppnar du möjligheterna till de riktigt stora resevinsterna. Varje fredag lottar vi ut en vinst värd 600 000 kronor, där 100 000 består av värdecheckar från Ving, och en halv miljon av rena kontanter ? en rejäl reskassa med andra ord! En gång i månaden kan du dessutom vinna vår högsta vinst som består av 200 000 kronor i värdecheckar från Ving och en miljon kronor i kontanter!

Vinsterna är många
Varje månad lottar vi ut nästan 54 000 vinster i form av resepresentkort, reseböcker och andra spännande varuvinster som du har nytta av när du är ute och reser. Fredagen är den stora vinstdagen, men varje vardag har du chans att vinna resor för ett värde av 30 000 kronor! Dessutom lottar vi ut fem resepresentkort värda 3 000 kronor varje måndag till torsdag.

Skapa konto - det lönar sig!
Men Drömresan är mer än så! När du har köpt din lott och skapat konto på vår hemsida får du också möjlighet att välja vinst när du vinner på 120- och 300-kronorsnivån, bland annat kan du välja att satsa din 120-kronorsvinst i vårt vinstval BonusChansen, där du har chans att vinna en resa för två! På Drömresan.se hittar du också nya spännande tävlingar varje månad, där priserna ofta består av resor, långa som korta.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

resa    resor    vinna    resmål    lotteri    spel    pengar

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


INFORMATION:

Du måste vara 18 år och äldre för att spela online!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller, se resp. annonsör.


 
Vill du också testa spela online?
Vi rekommenderar spelsidorna här - klicka dig vidare för bra bonusar!

Betway