conventional
conventional
conventional
conventional
 
 
 

Lägg till din sida! (GRATIS)

Ingen hemsida ännu? Skaffa en hos n.nu!
 

Länkar ur kategorierna

 

Smått & gott
Guider


Vad tycker medlemmar?

 

Anti SPAM bot verktyg

 

körkort
 

Kom in på Svergies loppisar!
 
 

 
 

 

Exklusiva länkpartners

 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://hemapro.com/se/
 

Senaste exklusiva länkarna

 

   
OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida.

Information om Guldbrev

Länken lades upp den 23 mars 2011.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR3 
Kategoriserad i: Ekonomi & försäkringar / Guld
Visningar i katalogen: 2050
Besök till webbplatsen: 15
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Guldbrev

Guldbrev - http://www.guldbrev.se

Beskrivning

Har ni gamla smycken av guld hemma som ligger och skräpar kan du enkelt sälja det på nätet. Guldbrev köper ditt guld till ett fördelaktigt marknadspris. Pengarna betalas ut 24 timmar efter att guldet blivit värderat. Guldbrev är en av Sveriges största guldhandlare på nätet. Gör som tusentals nöjda kunder och ansök om ett guldbrev idag.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

guld    brev    sälja    guld    köpes

Recensioner och omdömen

Inskickad den 19 juni 2014 av Mikael Häggström:
Guldbrev gav oseriöst lågt pris på mina guldringar - 854 kronor. Med tanke på att Sefina pantbank hade erbjudit 1850 kr var det helt klart att begära tillbaka ringarna. Då fick man betala 200 kronor för frakten! Jag såg inte till någon information om den merkostnaden. Jag tycker dessutom att det verkar oseriöst att ha en så hög kostnad för retur - då det kan ge intrycket av att företaget drivs genom att erbjuda dåliga priser för guldföremål, då de verkar tjäna på affären varesig man tackar ja eller nej.

Inskickad den 12 februari 2014 av Elina Jossuv:
Bra betalt och väldigt bra service. Jag är väldigt nöjd. Speciellt stort tack till Sandra i kundtjänst för svar på alla tokiga frågor!

Inskickad den 12 februari 2014 av Johan:
Har sålt till Guldbrev och tycker det fungerade bra. Sett andra bra omdömmen och håller med. Verkar vara det bolag i Sverige som är störst???? på inköp online. Bra kundtjänst och snabb betalning.

Inskickad den 16 juli 2013 av Carina Grankvist:
Jag skickade in några småprylar, som jag aldrig använde, men visste att åtminstone ett föremål hade relativt högt värde.
Fick ett skambud, och begärde att mina föremål återsändes.
Då jag så småningom öppnar denna, har man , så som det ser ut, medvetet förstört det smycke som var värt något, Finns ingen möjlighet en sån skada uppstått på posten.
Knäckt på mitten.Ett annat skadat, men det var av mindre värde, så...
Jag vill VARNA STARKT för dessa bluffmakare.
Funderar på att polisanmäla.

Inskickad den 27 februari 2013 av Felix Nyzell:
RENA BLUFFEN! guldpriset stod i 244kr/g varje gång jag var inne och tittade under hela processen. Pratar med en otrevlig tjej i telefonen som berättade att jag bara fick 190kr per gram. Alltså det är ju helt sjukt man måste ju förfan få det pris som det står i när man skickar in. Men nej nej guldpriset ändras flera gånger om dagen och SJÄLVKLART hamnar man ju långt ner som av ett rent "sammanträffande" alla deras kunder verkar göra.

VARNING VARNING VARNING!

Inskickad den 3 december 2012 av Catharina Persson:
Missnöjd!
Jag såg att Guldbrev hade kampanjpris på 309kr/grammet (idag 446kr) och använde även deras "kalkylator" som ligger på hemsidan. Jag kontaktade dem även per mail innan för att dubbelkolla beloppet och då var det nere i 235kr. När jag sedan fick beloppet utbetalt på kontot var priset 219kr per gram. Tandguldet hade värderats ännu lägre (120kr/gram).

De säger även att det har prisgaranti mot "bättre pris hos annan internethandlare så betalar i mellanskillnaden". Jag hittade då Hådéns Dental som hade betalat ca 500kr mer än Guldbrevet. Som svar hos Guldbrevet fick jag att garantin inte gällde för att det inte var ett likvärdigt bolag. Hådens hade nämligen både butik och internethandel.

Guldbrevet skickar inte någon redovisning för vikten på guldet och priset om du inte ber särskilt om det. Flera andra kunder har också klagat på detta.
Företaget svarar dock snabbt på mail och pengarna kom in dagen efter.

Inskickad den 8 juni 2012 av Tanja:
Jag beställde ett guldbrev en Måndag då priset för 18k var 281:-/g, fick brevet på Torsdagen, och då var priset fortfarande 281:-/G. Jag skickade in mitt guld som dom fick på Fredagen, men innan värderingen sjönk priset först till 256:-/g och sen till 234:-/g. Jag kontaktade dom och bad dom skicka tillbaka mitt guld, och då berättade dom att jag skulle få lösa ut mitt guld för 99:-.. Jag blev grundlurad hela vägen plus att dom blev väldigt otrevliga i telefon. Vad ni än gör, skicka INTE in erat guld till Guldbrev.se
Jag kommer kontakta konsumentombudsmannen.

Inskickad den 30 mars 2011 av Ann Christin:
Valde att sälja mitt guld till Guldbrev. Guldet var 18K guld och vägde 11 gram. Enligt Guldbrevs hemsida så betalar de 170 kr/g för 18K guld. Guldbrev mottog mitt guld och värderade det till endast till 1485:-. Jag kontaktade guldbrev som då sa att 170 kr/g endast gäller ifall man skickar paketet dagen efter man beställt det. Detta var dock omöjligt för mig då jag mottog paketet 2 dagar efter jag beställt paketet. Det andra var att de tog en värderingsavgift 15/g eller minst 75 kr. Jag begärde genast att de skulle skicka tillbaka mitt guld till mig då jag anser mig blivit lurad. Vill varna alla att inte använda detta företag eftersom det utger sig som att de betalar bra men i själva verket betalar de mycket sämre än de flesta. Tycker också att Guldbrev tydligare ska informera kunderna om denna snabbhetskampanj som de kallar det och deras avgifter.


Skriv en recension du också!

Ditt IP nummer: 54.211.0.142
Ditt namn: *
Din e-post: *
Recension / kommentar: * - minst 50 tecken.
Är du från rymden?
tecken skrivna...
Ja, detta är en skräpkommentar som innehåller dålig text och som bör tas bort.

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive
Metakontroll: MetaChecker (Är webbplatsen SEO-optimerad?)

Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Monika om www.mallorcaspanien.se
23/03: Jag skulle gärna vilja vara på Mallorca just nu. Trevlig guide iaf. Man får väl drömma sig bort istä [...]
Willy Alesand om www.kanal10.se
22/03: Hej. 8/6 2016 skickade vi en gåva via internetbanken till Kanal 10. Den utlovade boken om Börje Cla [...]
Marina om www.presentbutikkonstfull.se
11/03: REKOMMENDERAS EJ!! Betala inte i förskott! Du får varken varan eller pengarna tillbaka! Jättedåligt.
Mr Anderson om smsprivatkredit.se
13/02: Hej, få en snabb och snabba lån genom Ekonomi Online erbjuder vi från 5000 sek till 50,000.000.00 k [...]
Copyright © 2017 SvenskaSajter.com
Alla rättigheter reserverade - Innehar F-skatt.