Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter frÃ¥n ditt konto.

Information om Hälsokostgrossisten - Kosttillskott, Naturmedel, Hälsokost

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR2 
Kategoriserad i: Hälsa & fitness
Visningar i katalogen: 4316
Besök till webbplatsen: 125
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Hälsokostgrossisten - Kosttillskott, Naturmedel, Hälsokost

Hälsokostgrossisten - Kosttillskott,  Naturmedel,  Hälsokost - http://www.halsokostgrossisten.se

Beskrivning

Hälsokostgrossisten är en av Sveriges ledande nätbutiker för hälsokost. Vårt utbud består i dagsläget av fler än 500 mycket noggrant utvalda produkter som gör gott för hälsan. Kontinuerligt arbetar vi också med att utöka och utveckla vårt sortiment. I webbutiken presenterar vi vårt utbud så att du alltid enkelt ska hitta det du söker. Vissa produkter passar under flera kategorier och går därför att hitta genom flera sökvägar – allt för att du säkert ska finna det du letar efter. Och självklart har Hälsokostgrossisten öppet 24/7 året runt. När du får behov eller lust att handla hälsokost är vi alltid redo!

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Hälsokostgrossisten    hälsa    kost    naturmedel    produkter    smal    bli smal

Recensioner och omdömen

Inskickad den 22 augusti 2009 av RtL:
VARNING!
Jag beställde för över en månad sedan och betalade dumt nog i förskott eftersom jag hade beställt en gång förra året utan problem. Men den här gången har jag hittills inte fått varken varor eller svar på mina kontaktförsök... De har inte heller betalat tillbaks pengarna trots uppmaning och instruktioner om kontonummer.

På hemsidan utlovar man svar på mail inom 24 timmar men man svarar inte på någon av sina mailadresser. På hemsidan hävdar man också att man kan ringa deras kundtjänst på telefon varje vardag mellan kl 09-16 men det är alltid en telefonsvarare med en ny ursäkt om varför de inte svarar, t ex "vi har semesterstängt", "nästa måndag börjar vi svara igen", "svarar vi inte är vi upptagna med annat, men maila istället så svarar vi inom 24 timmar" osv. Man öser ut erbjudanden på bloggen och hemsidan om hur mycket saker man ska få gratis om man beställer, vilket låter som ett sista försöka att lura så många som möjligt att beställa. Sidan har börjat förfalla och har länkar som inte fungerar. På flera konsumentsajter kan man hitta fler omdömen från andra som blivit lurade senaste tiden. Mtp att de tydligen bytte ägare i våras kan man nog dra slutsatsen att de har blivit ett oseriöst bluff-företag!

Jag kommer aldrig mer beställa från dem, inte ens om de skulle rätta till sina misstag eftersom de har betett sig så orseriöst hittils. Jag uppmanar alla andra att helt undvika detta företag om ni inte vill bli lurade! Det finns andra butiker som är både billigare och bättre.


Skriv en recension du också!

Recensioner är inaktiverade för tillfället...


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Dyna om www.barnvagn.se
28/04: All online bettor who play the game. Various kinds of bonuses have also been provided. and has also [...]
BrianNiz om www.ployroong.se
04/04: http://proftrenager.biz.ua