Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Hedbergs Guld & Silver

Länken lades upp den 12 oktober 2010.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR4 
Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Smycken
Visningar i katalogen: 3054
Besök till webbplatsen: 161
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Hedbergs Guld & Silver

Hedbergs Guld & Silver - http://www.hedbergsguld.se

Beskrivning

Smycken från Hedbergs Guld & Silver ? Sveriges största smyckebutik på nätet. Vi erbjuder allt du behöver inom guld, silver och diamanter. Lyx och kvalitet till låga priser!

På Hedbergs Guld finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter - fast till ett lägre pris! I vårt breda sortiment finns också ett stort utbud av matsilver och presentartiklar.

Kvalitet och trygghet är viktigt för oss på Hedbergs Guld. Företaget har handlat med guld- och silversmycken sedan 1947. För att garantera att du får äkta vara, är alla guldprodukter kontrollerade av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och stämplade med den svenska Kattfoten. Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld.

Våra diamanter är köpta från legal källa, som inte är inblandad i konflikter och är i överensstämmelse med The Kimberly Certification Scheme (KPCS).

Många av våra produkter har vår egen design, men vi samarbetar även med kända varumärken som Schalins ringar och MEMAGAB (Gense) matsilver. Det är ett års garanti och en månads returrätt på alla våra produkter utom de som är specialbeställda.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email