conventional
conventional
conventional
conventional
 
 
 

Lägg till din sida! (GRATIS)

Ingen hemsida ännu? Skaffa en hos n.nu!
 

Länkar ur kategorierna

 

Smått & gott
Guider


Vad tycker medlemmar?

 

Anti SPAM bot verktyg

 

körkort
 

Kom in på Svergies loppisar!
 
 

 
 

 

Exklusiva länkpartners

 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://sv.hemapro.com
 

Senaste exklusiva länkarna

 

   
OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida.

Information om HeroSMS.com

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Mobil & SMS / Gratis SMS
Visningar i katalogen: 2537
Besök till webbplatsen: 236
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
HeroSMS.com

HeroSMS.com - http://www.HeroSMS.com

Beskrivning

Vi erbjuder alla våra medlemmar att skicka 750 SMS på en måned (25 SMS varje dag.) Välj själv namnet på avsändaren. Ditt mobilnummer eller valfritt namn?

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

gratis sms    sms    gratis meddelandne    send sms    send text meddelande    kontantkort    mobiltelefon    abonnement    gratis    abonemang    messa    mess    skick gratis    sms free

Recensioner och omdömen

Inskickad den 21 mars 2011 av Casino På Nätet:
Jag tror att jag är inte en man som kan säga något fel men jag hoppas ni blir bättre snart!

Inskickad den 24 maj 2010 av Bengt W Sahlberg:
Ser att Stian Skoglunds mailadress inte kom med:

Inskickad den 24 maj 2010 av Bengt W Sahlberg:
Se mitt inlägg den 12 maj här ovan. Jag har idag fått en check för inlösen i bank på det belopp som Neovada felaktigt debiterat mig.
Neovada är representerat av Stian Skoglund som presenterar sig så här i ett mail till mig:
Stian Skoglund
Partner / Co-founder
Tel: +47 99 63 19 99
E-mail:
Web:
Ett ytterligare telefonnummer där jag nått honom är: +47 45410145
Enligt norska webb-sajter har Neovada bluffat sedan 2008.
Lycka till!

Inskickad den 15 maj 2010 av Yve:
Till Sandra: Går man in på deras hemsida (herosms.com) så finns det längst ner på sidan en flik som heter kontakta oss eller liknande. Du måste inte vara inloggad för att hitta fliken. När jag mailade dom fick jag svar från den här adressen: . Lycka till !

Inskickad den 13 maj 2010 av Sandra:
FAN VAD JAG BLIR FÖRBANNAD NU!

Jag skrev avsluta prenumenation för det jävla neovada men fick nu ÅTERIGEN en räkning med en debitering på 75 kronor från NEOVADA. Kan någon ge mig den jävla mailen som ni mejlar till för jag ska fanemej ha tillbaka mina pengar. Jag är en student och har inte råd med ens 30 kronor i månaden o verkligen inte 75 i månaden i snart ett år!!

Skriv in mejladressen dit ni mejlar sendega o neovada för jag blir fan förtvivlad snart :(

Inskickad den 13 maj 2010 av Yve:
Till S:Jag fick en utbetalningsavi skickat till mej av dom. Jag skulle aldrig lämna ut mina kontouppgifter till dom. No way! Jag tycker du ska hålla koll på ditt konto och alla uttag och insättningar som görs så att du ser att ingenting försvinner. I sista mailet dom skickade till mej skrev dom jag är struken ur deras register och dom kommer aldrig kontakta mej igen. Men jag kommer att ha stenkoll på mina fakturor från och med nu....

Inskickad den 12 maj 2010 av S:
Nu har jag till slut mailat mitt IBAN nummer fran mitt konto pa min bank som Neovada fragar om hela tiden for att de ska kunna satta tillbaka pengarna de dragit fran mitt mobilabonemang utan att jag bestallt nagot. Far se om jag blir av med mer pengar efter att ha gett ut kontoinfo till Neovada, mycket obehagligt

Inskickad den 12 maj 2010 av Bengt Sahlberg:
Jag är pensionär och vet knappt hur man sms-ar.
Så här har jag mailat till Neovada och Sendega:
Vi har blivit debiterade för en tjänst som vi INTE har beställt. Jag använder inga andra funktioner på min telefon än att ringa och ta emot samtal, samt skicka sms i undantagsfall. Jag är pensionär och har ett handelsbolag tillsammans med min hustru, Den här telefonen är den enda företagstelefonen som vi har.
Vi ber er kreditera/återbetala till oss 4 x 56 kronor = 224 kronor omedelbart. På nätet har Tele 2 och vi hittat flera bloggare som är upprörda och kommer att blockera Neovada och Sendega. Om vi inte får rättelse kommer vi att polisanmäla ert handlande.

Inskickad den 29 april 2010 av Sarah:
Jag har fått betala in pengar pga dem. Vilket lurendrejeri. Men pengarna får jag tillbaka. Dock tjatade de jäkla mycket om att de ville ha mitt kontonummer och även om jag skrev att de skulle skicka utbetalningsavi höll de ändå på och frågade om betalning till konto. Nu är frågan, är det säkert att lämna ut min hemadress till dem?

Inskickad den 27 april 2010 av Yve:
Till S:
Du kan be dom skicka en utbetalningsavi till din hemadress. Jag vägrade lämna mina kontonummer och dom skrev att dom skulle skicka ut en utbetalningsavi så att jag kunde hämta ut pengarna istället. Det går att lösa den vägen. Jag mejlade även PLUS igår och tipsade dom om HeroSMS. Får se vad som händer...

Inskickad den 27 april 2010 av S:
jag har nu fatt kontakt med dom efter att ha hotat med bade polis och konsumentverket. De mailade mig tillbaka, och sa att de avslutat min betaltjanst hos dom och att jag kan fa mina pengar tillbaka, som de dragit, 79 kr, om jag gav dem mintt konto och bankinformation, vet inte om jag vagar ge dom detta. ar fortfarande forbannad pa dom da jag aldrig haft kontakt med dom och bestallt nat fran dom.

Inskickad den 26 april 2010 av Yve:
Jag bråkar med dom just nu. Jag fick helt plötsligt ett sms av dom att jag hade en pågående prenumeration hos dom "Du har en pågående prenumeration på HeroSMS.com. Den kostar 39 kr per sms. Skicka HERO STOPP till 72721 för att avsluta. Kundtjänst:08-112233. HeroSMS.com". Jag har aldrig hört talas om dom, varit in på deras sida eller haft någonting med dom att göra. Men jag mejlade dom och krävde att allt skulle avslutas på en gång. Fick till svar att dom avslutar allt och att dom ska betala tillbaka det dom hade debiterat mig. Jag har bett om att få en specificerad faktura om vilka tjänster som är aktiverade, kostnader på dessa och när dom har blivit aktiverade. Jag kommer att jämföra det med min mobilfaktura. Det jag tycker är mest intressant är att dom har dragit pengar från mig men dom har inget skriftligt godkännande på att jag har öppnat en prenumeration.

Mitt tips är att konfrontera dom! Jag hotade på en gång med polisen, konsumentverket och plus i mitt första mejl till dom och jag fick svar på en gång. Om alla som har tjänster aktiverade ofrivilligt hos dom kontaktar dom och kräver tillbaka pengarna kommer dom inte kunna hålla på sådär.

Inskickad den 19 april 2010 av Sandra:
Jag har också fått det flera gånger nu. Jag sökte på det och kom fram till " Smsutopia.se", gick till hemsidan och smsade det nummret som finns längst ner för att " avsluta prenumenation" (som jag aldrig ens börjat) fick ett sms om att min prenumenation var avslutad, så. aa.. vettefasiken asså

Inskickad den 19 april 2010 av A:
jag har nyss fatt veta att de dragit 78 kr pa mitt tele2 abonemang for en betaltjanst fran Neovada, men svenska numret tele2 gett mig till Neovada ar falskt och jag hamnade hos nat norskt foretag som aldrig hort talas om Neovada. Tele2 vagrar blockera betaltjansten och tillgangen for Neovada att dra detta fran mitt mobilabonemang. Jag har aldrig bestallt nan tjanst fran Neovada.

Inskickad den 7 april 2010 av Sandra:
Det har hänt mig med!! 75 kronor dras det varje jävla månad och blir så förbannad så det är banne mig inte klokt! Ska be min operatör att blocka den "neovada" grejen, för fan heller att mina pengar ska åt till någon jävla lurendrejeri

Inskickad den 24 mars 2010 av Sarah:
Samma sak har hänt mig. På min senaste mobilfaktura stod det en viss summa från neovada och jag har ingen aning om vad det är. Ska man kontakta Neovada angående det?

Inskickad den 23 mars 2010 av Susann:
Samma har hänt mig. 5 gånger 39 kr på fakturan från NEOVADA.

Skräp!

Inskickad den 12 mars 2010 av Klas Mellbourn:
De skickade objudet mig ett SMS som sa att jag var abonnerad. Jag skickade omedelbart ett SMS att jag inte ville ha deras tjänst.
Senare dök det upp 31.20kr på min mobilfaktura från "Neovada".
Jag ringde dem, och de påstod att någon med en för mig okänd hotmailadress och okänt födelsedatum hade anmält mitt mobilnummer till tjänsten.

Min bedömning: bedragare!


Skriv en recension du också!

Ditt IP nummer: 54.158.188.59
Ditt namn: *
Din e-post: *
Recension / kommentar: * - minst 50 tecken.
Är du från rymden?
tecken skrivna...
Ja, detta är en skräpkommentar som innehåller dålig text och som bör tas bort.

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive
Metakontroll: MetaChecker (Är webbplatsen SEO-optimerad?)

Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Mr Anderson om smsprivatkredit.se
13/02: Hej, få en snabb och snabba lån genom Ekonomi Online erbjuder vi från 5000 sek till 50,000.000.00 k [...]
Peter om www.rhodosgrekland.se
10/02: Rhodos är en väldigt trevlig ö att ha semester på. Jag kommer tillbaka varje år!!
Per Ribbing om www.geni.com
30/01: Jag vill inte vara medlem/ansluten i/till Geni! Jag är medlem på så många andra platser att det blir [...]
Copyright © 2017 SvenskaSajter.com
Alla rättigheter reserverade - Innehar F-skatt.