Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter frÃ¥n ditt konto.

Information om Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor

Länken lades upp den 25 september 2010 av Peter Johansson.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Företagspresenter
Visningar i katalogen: 3579
Besök till webbplatsen: 325
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor - http://www.johanssonsdelikatess.se

Beskrivning

Julklappar, Julgåvor & Julpresenter till Personal & Kunder
Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor i Småland/Kalmar erbjuder ett brett sortiment av julklappar, julgåvor och företagsgåvor till jul såsom delikatesslådor, julgodis, belgiska chokladaskar, mjuka paket samt en mängd presentkort och gåvokort med olika teman. Vi har trogna kunder från Ystad i söder till Kiruna i norr som uppskattar vårt spännande julsortiment, smålänska priser och den personliga service som ett stabilt familjeföretaget kan ge.

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor erbjuder inte mindre än 28 stycken unika delikatesslådor, där alla kan finna sin favorit efter smak och budget. Vi erbjuder även kunden att kombinera ihop sin egen unika julgåva/julklapp till sina medarbetare och kunder, kontakta oss för offert och förslag.

Till er som önskar ge era anställda och kunder något så traditionsbundet som julgodis och chokladaskar har vi mycket att välja på. Ni kan välja mellan någon av våra populära trälådor fyllda med en lyxig julblandning eller våra belgiska chokladaskar som vi marknadsför. Vi har inte mindre än ett 20 tal olika chokladaskar att välja mellan, allt av högsta kvalitet.

Vårt sortiment av mjuka företagsjulklappar till personal och kunder är framtaget med utgångspunkt på kvalitet. De senaste åren har vi valt att samarbeta med Newport Collection när det gäller textilier.

För er som har svårt att hitta en julklapp till personalen och kunderna som passar alla kan vi varmt rekommendera våra Presentkort/Gåvokort för företag. Mottagaren väljer då själv från ett brett sortiment av diverse julgåvor och får julklappen direkt hemsänd till sig.

En julgåva från Johanssons Delikatesser till personal och kunder är alltid ett säkert val. Vi har mer än 20 års erfarenheter av julklappar, julgåvor och julpresenter till företag, föreningar, organisationer och myndigheter vilket ger dig som kund en trygghet om ni väljer oss som samarbetspartner. Att det vi erbjuder är av högsta kvalitet och kommer fram i tid är för oss en självklarhet. Vi samarbetar med ett fåtal svenska samarbetspartner som vi har handplockat med stor omsorg av kvalitet och leveranssäkerhet, så att du som kund skall bli 100% nöjd med presenterna du beställer

Delikatesslådor till Personal & Kunder.

Till jul är Johanssons Delikatesser & Företagsgåvors populäraste julklappar till personal & kunder våra egna unika kombinerade trälådor/presentkartonger fyllda med delikatesser från Sverige och övriga Europa.

I år har vi utökat vårt utbud från 25 lådor med ytterliggare tre spännande matgåvor efter önskemål från våra kunder. Dessa tre nya matpresenter är salamisäcken, skafferilådan samt en tapaslåda. De två förstnämnda kräver ingen kyla. De övriga 25 lådorna har vi uppdaterat och förbättrat till årets julsäsong. Årets nyheter presenteras sist på sidan.

Vi hjälper mer än gärna till när kunden önskar kombinera ihop sin egen unika julgåva/julklapp till sina medarbetare och kunder, kontakta oss för offert och förslag.

Julgodis & Belgiska Chokladaskar till Personal & Kunder

Belgisk choklad är av många ansedd som ”världens bästa choklad” och Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor har valt ut 18 nya och klassiska chokladaskar från de kände belgiska chokladtillverkaren Duc d´O, Guylian samt Kims som vi i år erbjuder våra kunder. Samtliga askar levereras inslagna i presentpapper (förutom Duc d `O likörpraliner och Cachet chokladask 400 g) till er så det bara är att lämna över presenten till mottagaren.

Förutom chokladaskar kan vi för andra året i rad erbjuda våra omåttligt populära trälådor och klassiska jutevävssäckar fyllda med en lyxig egenkombinerad godisblandning där alla kan finna sina favoriter. Lyxblandningen innehåller bland annat kända märken såsom: Twix - Bounty - Snickers - Marianne - Dumble - Fazer mint - Dumble Lakrits - Italienska blandade lyxpraliner samt Gräddkola - Chokladmintkola - Milk Toffee - Chokotoffe - Mjuk Polka - Smörkaramell - Klar Frukt.

Trälådorna säljs i vikterna 1.8 kilo, 3.5 kilo samt 5 kilo och jutesäckarna i vikterna 1 kilo respektive 2.5 kilo. Samtliga godisbitar är inslagna vilket även gör att det blir mer hygieniskt i fall ni önskar ställa fram julpresenten på fikaborden eller receptionsdisken och sprida julglädjen på arbetsplatsen.

Har ni egna idéer eller önskemål så är ni välkomna att kontakta oss på telefon 0486-202 80


Mjuka Företagsjulklappar till Personal och Kunder.

Vårt sortiment av företagsjulgåvor av textil har vi hämtat från Newports produkter som är klassiska textilier i genuin amerikansk New England-stil och som pryder sin plats i mottagarens hem. Här finner ni bäddset, frotté, pläddar, tofflor och morgonrockar i en fantastisk kvalité. Varje gåva levereras i en exklusive presentkartong.

Presentkort och Gåvokort till Personal och Kunder.

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor samarbetar med Supékort Sweden AB när det gäller present & gåvokort. De är ett av Nordens ledande gåvokortsföretag och har funnits på marknaden sedan 1999. Till jul är Supékort Supreme vår storsäljare med 30 stycken utvalda julgåvor att välja mellan. Vi har även presentkort som Supékort Delight, Pocketcard, Wellness Card m.m. att erbjuda er. Den stora fördelen med gåvokorten är att det är enkelt för företagen att ge och mottagaren kan själv välja när och vilken julgåva han eller hon vill ha hemsänt till sig.

Övrigt

Johanssons Delikatesser & Företagsgåvor har sitt kontor längs E22 mellan Kalmar och Karlskrona. Vår stora erfarenhet och vårt brinnande intresse av julklappar, julgåvor, julpresenter, företagsgåvor, företagspresenter, personalgåvor, personalklappar, personaljulklappar, presenter, presentmat och matgåvor till personal, medarbetare, kunder och leverantörer gör oss till en perfekt samarbetspartner när årets viktigaste gåva skall köpas in.
Välkommen!

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Belgisk choklad    Delikatesslådor till jul    Delikatesser    Delikatess    Delikatesslådor    Företagsgåvor till jul    Företagsgåvor    Företagsjulklappar    Företagspresenter    Företagspresenter jul    Gåvo

Karta och vägbeskrivning

Adress: Siggatorpsvägen 16, 385 40 Bergkvara, Kalmar

Skriv in vart du åker ifrån och tryck på "Hämta vägbeskrivning" så får du en vägbeskrivning.


Kontakta

Telefon: 0486-202 80 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Recensioner och omdömen

Skriv en recension du också!

Recensioner är inaktiverade för tillfället...


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Dyna om www.barnvagn.se
28/04: All online bettor who play the game. Various kinds of bonuses have also been provided. and has also [...]
BrianNiz om www.ployroong.se
04/04: http://proftrenager.biz.ua