Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Just-eat.se

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR5 
Kategoriserad i: Mat & dryck / Hemleverans av mat
Visningar i katalogen: 5113
Besök till webbplatsen: 780
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Just-eat.se

Just-eat.se - http://www.just-eat.se

Beskrivning

Välj bland över 200 restauranger. Betala med kort, internetbank eller kontant. Beställ din mat online snabbt och enkelt. Hemkörning eller takeaway.

Just-Eat.se - Beställ din mat online
Just-Eat.se startade i början på 2008. Efter 6 månader av förberedelser och hårt arbete, var teamet bakom konceptet redo att uppfylla det ultimata behovet - Mat.

På Just-Eat.se kan du sitta i lugn och ro och beställa läcker mat som du sedan kan hämta upp på väg hem från jobbet eller få hemlevererat till dörren.

Just-Eat.com - störst i Europa
Just-eat.com är Europas största portal/internetshop när det kommer till att beställa mat från diverse restauranger. Sedan det började 2001 har Just-Eat etablerats i Danmark, Island, England och kommer snart att etableras i Norge, Sverige, Holland och Tyskland.

7 000 000 måltider beställs via internet.
Just-Eat.dk (Danmark, 5, 5 miljoner invånare) har cirka 300 000 användare som beställer mer än 350 000 måltider VARJE MÅNAD. Det har över de senaste åren uppgått till mer än 7 000 000 måltider som har blivit beställda via hemsidan. Mer än 4 000 restauranger över de olika länderna är redo att serva kunder 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan under hela året.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

justeat    just-eat    pizza    hemkörning    takeaway    hamburgare    restaurang    sushi

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode