Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter frÃ¥n ditt konto.

Information om Kodega.se - vigselringar och förlovningsringar

Länken lades upp den 1 februari 2010.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Smycken
Visningar i katalogen: 5084
Besök till webbplatsen: 904
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Kodega.se - vigselringar och förlovningsringar

Kodega.se - vigselringar och förlovningsringar - http://www.kodega.se

Beskrivning

På KODEGA.se hittar du hög kvalité på vigselringar, förlovningsringar, jubileumsringar och smycken till ett mycket förmånligt pris. Kodega är ett ledande online företag med över en miljon olika kombinationer av smycken.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

diamantringar    diamantring    guldring    platinaringar    guldringar    släta ringar    vigselring    vigselringar    förlovningsring    förlovningsringar    smycken    alliansringar    jubileumsringar    evighetsringar    mo

Karta och vägbeskrivning

Adress: Box 42199, 12617 Stockholm

Skriv in vart du åker ifrån och tryck på "Hämta vägbeskrivning" så får du en vägbeskrivning.


Kontakta

Telefon: 08-6450007 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Recensioner och omdömen

Inskickad den 7 maj 2015 av Anna:
Så nöjd med våra ringar! Ringarna kom exakt som det stod som preliminärt utskicksdatum. Kan varmt rekommendera Kodega! Suverän service och bäst utbud av vigsel- och förlovningsringar!

Inskickad den 20 december 2014 av Mattias:
Fantastisk service samt jättefint bemötande (tack Evelina på Kodegas kundtjänst), underbart fin ring och leverans anlände exakt det datum som tidigare utlovats! Inga som helst klagomål!!!

Inskickad den 23 augusti 2014 av Tim:
Fantastisk kundservice och felfritt utförande från början till slut.

Inskickad den 4 augusti 2014 av Marie:
Beställde min vigselring via kodega. Nervöst så hade jag regelbunden kontakt med Evelina från kodega. Hon var till stor hjälp och svarade på alla mina frågor och funderingar, hon skickade även bilder på ringar som de hade gjort innan och på ett ungefär hur min ring skulle se ut.
Ut leveransen blev lite sen pga att de var tvungna att leta efter rätt diamanter till sättningen, men när den väl hade skickats så kom den dagen efter.
Ringen är jättefin och jag är super nöjd!

Inskickad den 15 juli 2014 av Anna Karlsson:
Både min förlovningsring och vigselring är beställda från Kodega. Vigselringen är designad efter mina önskemål och blev ännu finare än vad jag vågat hoppas på. Snygga ringar och UTMÄRKT service (sann servicekänsla är ovanligt!) gör att jag varmt kan rekommendera Kodega!

Inskickad den 27 juni 2014 av Rebecka:
Utmärkt service och jätte fina ringar till ett bra pris. Kan varmt rekommendera detta företag!

Inskickad den 13 juni 2014 av Annica Eriksson:
Idag kom våra vigselringar och både jag och min blivande är verkligen super nöjda. Min är en platinaring med en större sten i mitten samt 10 små diamanter den är väldigt fin. Min blivandes ring är en titan och den var verkligen fin. Vi har haft bra kontakt med Evelina på kodegas kundtjänst hon har hjälpt oss med alla våra frågor, och vi har fått snabba svar både via mail och telefon. Jag rekommenderar verkligen att handla hos kodega

Inskickad den 14 maj 2014 av Daniel:
Är mycket nöjd med mitt köp av en palladiumring från kodega! Eftersom jag inte visste vilken ringstorlek jag skulle ha började jag med att beställa ett ringmått (som var gratis) från kodega, det kom efter några dagar. Tack vare det måttet kom jag fram till vilken storlek jag skulle ha. Efter att ha stämt av en sak med deras kundtjänst (som svarade snabbt och trevligt) beställde jag en ring i palladium men gravyr.

Ringen skickades på utsatt datum (jag valde att betala lite extra för snabbare leverans) och jag är mycket nöjd med hur ringen känns och ser ut!

Inskickad den 13 maj 2014 av Jan Lindberg:
Jag är inte den som brukar skriva recensioner men jag måste ändå skriva några rader då Kodega är något utöver det vanliga. Jag trodde aldrig man vågade köpa så dyra saker över nätet men allt har fungerat superbra. De har snabba o säkra leveranser och vi har fått otroligt mycket bra hjälp via både telefon och mail. Platinaringar är inte så vanliga i Sverige men via Kodega så finns det en uppsjö av varianter. Vi behövde tyvärr ändra storlek på solitärringen vi beställt. Med den hjälp vi fick från deras personal så gick även det supersmidigt.
Tack Kodega för att ni finns!

Inskickad den 3 maj 2014 av Johan:
Beställde en ring med diamant och är mycket nöjd både med hantverket, ringen som helhet och den service och återkoppling som Kodega gett. Kan varmt rekommendera företaget.

Inskickad den 12 april 2014 av I.W.:
Jag beställde en egendesignad femstensring i platina och resultatet är tom bättre än vad jag hade hoppats på. Det märks tydligt att detta är proffsigt hantverk för detaljerna är helt perfekta! Även min sambo är fruktansvärt nöjd med sin dekorerade ring i palladium.

Under resans gång har vi haft fantastisk bra kontakt via mail. Alltid snabba svar och inga konstigheter.

Har ni tankar på att beställa online så är Kodega utan tvekan det enda alternativet! Outstanding service, riktigt bra pris och en fantastisk produkt!

Inskickad den 6 april 2014 av Lina:
Smidigt att få hem provringar före beställning. Leveransen gick mycket snabbare än förväntat och vi har ringarna i god tid före bröllopet. Bra med information inför leveransen också. Från att vi fick meddelande om att de var skickade tills de levererades tog det inte ens 24 h. Riktigt fina, precis som vi ville ha dem.

Inskickad den 15 mars 2014 av SG & SL:
Kodega är det bästa företag du kan tänka dig om du vill ha en ring enligt egen design och inskription. Vi ville ha en särskild inskription i runskrift (yngre futhark), och efter några omgångar frågor och svar genom mailkontakt, så att allt skulle bli enligt våra önskemål, sattes produktionen igång. Nästan precis en månad efter betalning (så att produktionen kunde sättas i verket) var ringarna hemkomna. Precis så fina som vi tänkt oss dem.

Inskickad den 3 mars 2014 av Jimmy Karlsson:
Kontaktade kodega för drygt en månad sedan och ville ha hjälp att tillverka ett
halsband efter mina instruktioner. Fick svar omedelbart och hade en bra dialog med Evelina som jobbar i deras kundtjänst. Hon kunde ge mig ett kostnadsförslag nästan direkt och därefter startade tillverkningen. Fick hem halsbandet i dagarna och är supernöjd! Det blev på pricken som jag önskade och till ett hyfsat rimligt pris.
Jag kan utan tvekan rekommendera deras tjänster.

Inskickad den 18 december 2013 av Nikita:
Superbra service Fick den hjälp vi ville ha och hem kom den perfekta ringen precis som lovat! :) Bär ringen med stolthet och rekommenderar denna sida! snabba svar och bra bemötande! Tack för den här gången! :)

Inskickad den 13 november 2013 av Jakob Nordgren:
Så sjukt bra service.
Beställde ringar den 6 November och jag fick ringarna idag 13 November.
Var lite orolig över leveransen då jag jobbar men efter ett snabbt samtal först till Kodega och sedan till TNT så ändrades adressen till jobbet.

Nu ska jag bara komma på hur jag ska fria till min sambo.

Inskickad den 6 september 2013 av Linnéa & Torbjörn:
Vi beställde ring ifrån Kodega för vår vigsel i december 2012. Ringen levererades i god tid och var superfin, precis som vi ville ha den! Stort + oxå för den fina ask den kom i.

Vi vill nu passa på att tacka för en mycket god service och proffsigt bemötande från frågor till färdig ring. De kunde ge bra information om mått och hur man skulle gå tillväga med beställningen, både på telefon och mail. Kul att få lite information under tillverkningens gång oxå!

Så än en gång stort tack från ett lyckligt par!!!

Inskickad den 28 augusti 2013 av Nicklas:
2012 beställde jag den första ringen, förlovningsringen, från Kodega. Servicen och priset översteg förväntningarna med råge. Vacker box kom den i dessutom. Inför bröllopet har jag nu beställt ännu en ring, en keramisk, eftersom jag kände att det vore trevligt med ett minne från den dagen även för mig. Det tog mindre än en vecka för ringen att anlända och återigen kom den i en fin box.

Tack för allt!

Inskickad den 2 augusti 2013 av Jenny Manfredsson:
Det var med viss nervositet vi beställde ringar över nätet. Efter att fått provringar och oerhört bra bemötande av kundservice här i Sverige kände vi oss 100% trygga att handla av Kodega. När vi väl fick hem och provade de färdiga ringarna satt de perfekt och vi har varit nöjda hela vägen med snabb leverans och ett tryggt köp.

Inskickad den 16 mars 2013 av Anna Norén Lindblad:
Vi är jättenöjda med deras service! De lyckades få iväg ringarna trots kort om tid. De har alltid varit snabba på att svara på mail och i de fall det har behövts så har de ringt.

Rekommenderar verkligen!

Sedan har vi bara haft ringarna 1v, så jag kan inte yttra mig om kvaliteten än. Har köpt Palladium ring med 5 diamanter i.

Inskickad den 25 november 2012 av Birgitta:
Vi är mycket nöjda med våra ringar från Kodega. Företaget är lätt att få kontakt med och man får mycket snabba svar via mejl om man funderar över något. Mycket trevligt bemötande från kundtjänst. Allt känns mycket seriöst, så vi kan verkligen rekommendera Kodega.

Inskickad den 2 november 2012 av F.M:
Inga butiker i min närhet erbjöd palladium/platinum ringar så fick vända mig till nätet. Efter att ha läst lite recensioner gick jag in på kodega och beställde provringar och till slut min ring.

Helt felfritt och hela processen från att jag testade storlekar och modeller till att jag fick min slutgiltiga ring ( som blev helt perfekt) tog ca 3 veckor.

Utomordentlig service och rekommenderas starkt!!

Inskickad den 21 augusti 2012 av Eva:
Kan bara säga att jag är supernöjd med detta företag! Bra hemsida, lätt att beställa, fantastisk kundsupport och service och inte minst superbra produkt till bra pris! Det kan ju kännas lite vanskligt att köpa så dyra produkter över nätet, men eftersom det sker tät information hela tiden om förloppet i köpet kan jag inte annat än varmt rekommendera alla att handla här!

Inskickad den 3 augusti 2012 av Sofia:
Idag fick jag min ring från Kodega. Den såg inte ut som jag hade tänkt mig, utan bättre! Kvalitet rakt igenom, från trevlig och proffsig kundservice till material och produkter som känns mycket fina. Rekommenderas!

Inskickad den 4 januari 2012 av Björn:
Jag beställde min ring innan jul och fick ett datum för min leverans och därefter blev jag meddelad om ett nytt leveransdatum (efter nyår) via e-post. Några dagar innan jul dök däremot min leverans upp (turligt nog var jag hemma och kunde ta emot ringen).
Det kanske är kopplat till julrushen men det var lite irriterande att få inkonsekvent/felaktig info. I övrigt har all service och hantering varit professionell och det kändes väldigt smidigt med en kontaktperson.
Ringen uppfyllde mina förväntningar också!

Inskickad den 17 maj 2011 av Jonas:
Snabbt och bra bemötande!
Är också supernöjd med slutprodukten.

Inskickad den 14 april 2011 av B Lindberg:
Oerhört proffessionellt skött företag, snabb och konsekvent info om vad som pågår och vilken status din order har, personlig serviceminnded kontaktperson från start till leverans, frågor besvaras blixtfort.
Om målsättningen är "nöjd kund" så är detta uppnått till 100% i mitt fall.


Skriv en recension du också!

Recensioner är inaktiverade för tillfället...


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Dyna om www.barnvagn.se
28/04: All online bettor who play the game. Various kinds of bonuses have also been provided. and has also [...]
BrianNiz om www.ployroong.se
04/04: http://proftrenager.biz.ua