Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter frÃ¥n ditt konto.

Information om MAKTLÖSpunktNU

Länken lades upp den 2 november 2009.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Hälsa & fitness / Psykisk hälsa
Visningar i katalogen: 2442
Besök till webbplatsen: 58
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2012-05-02

Besök webbplatsen nu direkt:
MAKTLÖSpunktNU

MAKTLÖSpunktNU  - http://www.maktlos.nu

Beskrivning

Grundidén med denna sidan är att ge stöd och hjälp till anhöriga och kringpersoner till individer med psykiska funktionshinder. Vi som står bakom denna hemsidan är två beteendevetare som har jobbat inom kommunal omsorg samt landstingets psykiatri och under vår tid mött många föräldrar som känner en uppgivenhet inför livssituationen de befinner sig i. I dagsläget finns det inte mycket hjälp att tillgå som anhörig och våra möten med kommun och landsting gör oss maktlösa och kan göra den rådande situationen värre.

Som anhörig måste man få information, stöd och hjälp för att kunna hantera sin egen ångest. Utan stöd och hjälp kan man inte bidra med en förbättrad vardag för individen.

Som anhörig kan det kännas som om ingen lyssnar och tillvaron blir full av frustration och ingen tilltro till vårdapparaturen.

Vi vänder oss till alla ni som någon gång känt er maktlösa inför er situation och som har saknat någon att rådgöra med och få förståelse ifrån. Vi kan erbjuda fakta, råd och tips när det gäller olika psykiska funktionshinder samt hur man kan underlätta vardagens bekymmer och därmed sätta punkt för maktlösheten nu. Denna mötesplats ger en möjlighet att upprätta kontakt med människor som själva befinner sig i liknande situationer och därigenom öka förståelsen inför de olika problem man kan ställas inför.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Anhörig    stöd    närstående    psykiska funktionshinder    maktlös    ADHD    Manodepressiv    bipolär sjukdom    psykoser    ångest    ätstörningar    tvång    OCD    schizofreni    depression    aut

Recensioner och omdömen

Skriv en recension du också!

Recensioner är inaktiverade för tillfället...


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Dyna om www.barnvagn.se
28/04: All online bettor who play the game. Various kinds of bonuses have also been provided. and has also [...]
BrianNiz om www.ployroong.se
04/04: http://proftrenager.biz.ua