Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om MusicManager.se - Bli en stjärna du också

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Underhållning / Spel / Online spel
Visningar i katalogen: 2372
Besök till webbplatsen: 68
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
MusicManager.se - Bli en stjärna du också

MusicManager.se - Bli en stjärna du också - http://www.musicmanager.se

Beskrivning

MusicManager.se är ett onlinespel för alla. Eller ett nischat community om man så vill. Vi vill att människor i alla åldrar och av olika intressen ska besöka vår webbsida och spela vårt spel. I MusicManager tar du dig an rollen som manager över ett band. Det är du som får sätta ihop bandet, dess medlemmar och försöka få bandet att utvecklas och bli bättre. Kanske blir det band som en gång höll spelningar i köpcentret världsstjärnor?

Vi satsar extra mycket på kommunikation mellan medlemmarna - MusicManager ska vara en värld av kompisar. Vi vill ta spelandet ett steg till, och få alla medlemmar att bli kompisar med varandra. Visst tävlar alla mot varandra om att ta en plats på top-, singel- och albumlistan, men vid sidan av är alla kompisar med varandra. Därför är det extra viktigt att alla rapporterar otrevligheter på sidan, så att alla trivs.

I början av 2004 påbörjades utvecklingen av vad som skulle bli MusicManager.se. Under flera månader jobbades det på den första versionen, som kom upp på nätet i maj. Redan från början registrerade sig många medlemmar och började spela spelet för att ta sig högst upp på topplistan. Utveckligen har under årens lopp fortsatt, och ungefär tre år senare, är sidan du just nu surfar på resultatet av musik- och onlinespelsevolution.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

MusicManager.se    spela    online    music    musik

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode