Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Pensionat Lantgården/STF vandrarhem Hagaby

Länken lades upp den 31 mars 2009 av Stefan Thorendal.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR3 
Kategoriserad i: Resor & turism / Vandrarhem
Visningar i katalogen: 2071
Besök till webbplatsen: 29
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Pensionat Lantgården/STF vandrarhem Hagaby

Pensionat Lantgården/STF vandrarhem Hagaby - http://www.pensionatlantgarden.se

Beskrivning

Pensionat Lantgården / STF vandrarhem Hagaby/Lantgården, är naturskönt och lantligt beläget i den lilla byn Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland.
Här kan du vandra över strandängarna till havet på östra sidan med fina sandstränder, i princip folktomma, möjligtvis möta ett par betande kor, eller göra cykelutflykter i det vackra öländska landskapet.
Du har nära till de fina barn- och badvänliga sandstränderna på norra Öland. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par km från pensionatet (boka golfpaket).
Vi erbjuder 7 dubbelrum, som vandrarhem eller Bed & Breakfast i mangårdsbyggnaden och 10 fyrbäddsrum i vandrarhemmet, 2 dubbelrum, 1 enkelrum och ett fyrbäddsrum i Alpvillan samt en liten lägenhet på 1 rok lite mera privat. För sällskap eller företag kan hela vandrarhemmet hyras till specialpris. Även långtidsuthyrning under lågsäsong.
I STF´s omröstning av Sveriges bästa vandrarhem 2008 vann Lantgården i kategorin "Årets nykomling" med följande motivering "Ett stort hjärta och en stark STF-anda präglar vandrarhemmet. Atmosfären är ombonad, barnvänlig och personligt ompysslande. Genom musikaftnar, författarbesök och en öppen famn har vandrarhemsvärdarna skapat en levande mötesplats för både resande och boende i trakten. Att komma till STF Vandrarhem Hagaby/Lantgården är som att återvända hem en smula".

Det här var ett smultronställe!
Det här vandrarhemmet är för dom som uppskattar ett lungt, vackert och snyggt ställe i landsbygdsmiljö. Vandrarhemmet ligger på en landsgård som är nästan för vacker; man vill inte bort därifrån. Där finns flere boendemöjligheter att välja emellan och alla är snygga och trivsamma, både de nya och äldre renoverade. Värden var alltid närvarande och han var ställets anda. Jag önskade jag hade haft en vecka mera tid att stanna där.
Tuula, 2011-09-06Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

vandrarhem    hostel    jugendherberge    auberg de la jeunesse    pensionat lantgården    pensionat lantgarden    bed and breakfast    öland    oland    borgholm    löttorp    lottorp    hotell    hotel    motel   

Kontakta

Telefon: 0485-20155 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode