Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Polishögskolan - www.polishogskolan.se

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR5 
Kategoriserad i: Samhälle / Polisen
Visningar i katalogen: 3281
Besök till webbplatsen: 88
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Polishögskolan - www.polishogskolan.se

Polishögskolan - www.polishogskolan.se - http://www.polishogskolan.se

Beskrivning

Polishögskolan utbildar svensk polis i syfte att minska brottsligheten och öka tryggheten och rättssäkerheten i samhället.
Lagtorget

Genom utbildning och kompetensutveckling i flexibla former vill Polishögskolan bidra till att Polisen utvecklar sin förmåga att lösa sin uppgift på ett effektivt sätt.

Verksamheten vid Polishögskolan grundas på statsmaktens beslut och mål. Det finns en stark strävan från skolans sida att göra verksamheten mer högskolemässig. Basen i verksamheten är grundutbildningen men Polishögskolan erbjuder också en bred och varierande vidareutbildning.

Många internationella utbildningar, inom ramen för den Europeiska Polisakademien CEPOL samt nätverket för de europeiska polisskolorna (AEPC) är öppna för svenska poliser. Polishögskolan administrerar deltagandet vid dessa.

Polisutbildning bedrivs idag på tre platser i Sverige, vid Polishögskolan i Sörentorp, strax norr om Stockholm samt som uppdragsutbildning vid universiteten i Umeå och Växjö. Sedan våren 2002 drivs polisutbildningen också på distans.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Polishögskolan

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode