Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Coaching Outplacement Rekrytering Rådgivning - Radix Kompetens AB

Länken lades upp den 19 januari 2011.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR2 
Kategoriserad i: Jobb & utbildning / Personlig coachning
Visningar i katalogen: 2147
Besök till webbplatsen: 5
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2012-05-01

Besök webbplatsen nu direkt:
Coaching Outplacement Rekrytering Rådgivning - Radix Kompetens AB

Coaching Outplacement Rekrytering Rådgivning - Radix Kompetens AB - http://www.radixkompetens.se

Beskrivning

Radix Kompetens är ett nystartat företag vars medarbetare och konsulter i mer än 10 års tid arbetat med anställda och chefer i deras utvecklings- och förändringsprocesser genom utbildning, workshops och individuellt anpassade program.

Alla våra konsulter är certifierade och kvalitetssäkrade inom sina specialområden samt har olika yrkesbakgrunder för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder.

Radix Kompetens har stor vana av att jobba lösningsfokuserat med personer på alla nivåer i organisationer och möta dem där de befinner sig.

Vi erbjuder individuellt anpassade program för högre chefer och övriga medarbetare inom till exempel coaching som ger möjlighet till personlig utveckling och säkerställer fortsatt framgång i den nuvarande rollen och anställningen eller när utgångspunkten är att finna och säkra en framtida karriär.

Vidare erbjuder Radix Kompetens stöd till ledningsgrupper, hjälp till grupper av medarbetare vid förändringsprocesser och vid omorganisationer och uppsägningar. Vi hjälper till med att planera och genomföra processer för att på bästa sätt stödja såväl medarbetare som företag.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

coach    coachen    coashen    coaching    coachning    coachförmedlare    arbete. coash    coashen    coashing    coashning    coash    arbetssökande    arbetsökande    arbetslös    arbetsförmedlingen    arbete    j

Kontakta

Telefon: 040-617 05 00 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: http://www.radixkompetens.se/aterkoppling.html


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode