Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Roomly.se | Inredning och möbler online

Länken lades upp den 20 maj 2014.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Antikt, kuriosa & vintage / Inredning
Visningar i katalogen: 584
Besök till webbplatsen: 1
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Roomly.se | Inredning och möbler online

Roomly.se | Inredning och möbler online - http://www.roomly.se

Beskrivning

Året är 2014 och idén bakom Roomly.se slår upp portarna. En tjänst som ska hjälpa till att hitta inspiration till hemmet samt också göra det lätt att hitta namn och köpställe för möbler som presenteras i bilder på webben.

Tanken bakom Roomly är att innehållet till största del ska vara användargenererat. Genom några enkla steg kan användare ladda upp och dela bilder samtidigt som andra medlemmar eller en själv taggar de möbler som är intressanta i bilden.

Idag finns många sajter som står för inspiration till hemmet. Bloggar och andra sajter som lägger upp fantastiska bilder som inkluderar en massa snygga och designrika möbler. Dock är det svårt om inte omöjligt att hitta möblerna som visas upp om inte författaren skrivit ut detta. Här kommer Roomly.se in i bilden och vill skapa en plats för dig med intresse för dekoration och inredning. En plats där du snabbt kan få svar på vilken dekoration som använts.

Prova på redan idag genom att bli medlem och ladda upp en bild eller länka till en och se vilka fantastiska svar du får.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

inspiration    heminredning    inredning    möbler    design    lägenhet    villa    hus    möblera    inreda    vardagsrum    kök    balkong    terrass    badrum    sovrum    hall    dekoration

Kontakta

E-post: http://roomly.se/om-roomly/


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode