Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Stress-off & balans

Länken lades upp den 27 december 2015 av Inger Pålsson.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Hälsa & fitness / Coaching
Visningar i katalogen: 471
Besök till webbplatsen: 4
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Stress-off & balans

Stress-off & balans - http://www.stress-off-balans.se

Beskrivning

Stress-off & balans startades hösten 2016 för att ge och sprida kunskap om stress och vilka konsekvenser stress kan ge vår kropp och vårt sinne.
Vi erbjuder våra tjänster till dig som privatperson samt till företag som värdesätter sina medarbetares hälsa, välmående och personliga utveckling. Vi arbetar både i förebyggande och i rehabiliterande syfte samt både individuellt och i grupp.
Dagligen kan vi läsa om stressens negativa konsekvenser men trots all information så fortsätter ohälsan öka ute i vårt samhälle, fler och fler blir sjukskrivna på grund av stress eller insjuknar i stressrelaterade sjukdomar.
Information är viktigt men det hjälper inte hela vägen utan människor behöver värdefulla verktyg att praktisera samtidigt som de blir coachade och stöttade på vägen till en bättre och hållbar hälsa.
Kunskap om stress och våra verktyg bidrar också till personlig utveckling vilket ger bättre förutsättningar för att nå våra mål och drömmar.
Att själv göra förändringar kan kännas stort, skrämmande och svårt men med hjälp av coachande samtal kan vägen mot bättre mående och mer livskvalité kännas både tryggt och spännande.
Stress-off & balans hjälper människor genom att ge hjälp till självhjälp, vi har kunskap och verktyg och den enskilde individen har kunskap om sig själv som människa.


Jag som har grundat och som idag driver stress-off & balans heter Inger Pålsson och jag är utbildad till Diplomerad avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning.
Jag är humanist och har stor kunskap om stress, stresshantering, ångestproblematik samt personlig utveckling och har dessutom stor erfarenhet av bemötande med olika människor.
Jag har arbetat 30 år inom vården så stress, rädslor, hopplöshet, sorg och ångest är inga nya begrepp för mig.
Parallellt med mitt arbete har jag ägnat de senaste 15 åren till att fördjupa mig i ämnet personlig utveckling.

Stress-off & balans arbetar utifrån sin värdegrund som består av kvalité - ansvar - respekt - människan i fokus.Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

stress    stresshantering    ångest    massage    mentalträning    hälsa    må bra    balans.

Kontakta

Telefon: 0763-382119 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: http://stress-off-balans.se


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode