Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Tränasmart - Få ut mer av din träning

Länken lades upp den 20 mars 2012.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR3 
Kategoriserad i: Hälsa & fitness / Övrigt
Visningar i katalogen: 7095
Besök till webbplatsen: 2
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Tränasmart - Få ut mer av din träning

Tränasmart - Få ut mer av din träning - http://www.xn--trnasmart-w2a.se

Beskrivning

Tränasmart

Genom konkreta guider och smarta tips hjälper vi dig att träna rätt. Du får ut mer av din träning - oavsett om målet är maximal muskeltillväxt eller en slimmad mage.

Det ska inte behöva vara onödigt jobbigt att gå ner i vikt eller att öka i muskelmassa. Det finns några få saker man ska tänka på som gör stor skillnad! Mer detaljerad information får du självklart på hemsidan.

Styrketräning

1. Periodisering & variation vid styrketräning
Om du under en längre period kör samma antal repetitioner, samma övningar med samma vikt kommer kroppen till slut inte bli chockad och därmed inte bygga muskler. Genom att periodisera och variera din styrketräning så låter du musklerna ?gissa? och du chockar dem garanterat till större muskeltillväxt!

2. Träningsprogram
Att ha ett bra träningsprogram är något av det viktigaste för att lyckas med styrketräningen. På sidan finns färdiga träningsprogram. Men du kan även lära dig att skapa ditt eget träningsprogram, då det kan vara väldigt individuellt.

3. Kost vid styrketräning
Genom att äta rätt stimulerar du musklerna till större muskeltillväxt och låter dem växa som de ska då de får i sig rätt saker, vid rätt tidpunkt!


Viktminskning

När det kommer till viktminskning är det tyvärr många som försöker tjäna pengar på dem som gett upp hoppet. Den informationen som oftast når våra öron kan därför ha ett vinstsyfte bakom sig och behöver alltså inte vara den bästa.
Det finns 3 olika typer av människor som ska ha 3 olika dieter. Det finns alltså inte en magisk diet för alla. Läs mer om detta på hemsidan!


Motion & kondition

Kommer snart

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

träning    motion    styrketräning    viktminskning    BMI    gå ner i vikt    muskler    träningsprogram    kosttillskott    uppvärmning    kondition    träningsvärk    träna hemma    deffa

Kontakta

Telefon: 0703-078883 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: http://www.xn--trnasmart-w2a.se/samarbete


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode