Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Zencoaching

Länken lades upp den 5 juli 2011.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: Jobb & utbildning / Personlig coachning
Visningar i katalogen: 1675
Besök till webbplatsen: 2
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2012-04-04

Besök webbplatsen nu direkt:
Zencoaching

Zencoaching - http://zencoaching.nu

Beskrivning

Zencoaching är konsten att stödja människor i att upptäcka sina egna inre resurser och hitta svar på sina egna frågor. Detta görs främst genom djupt, respektfullt lyssnande och kraftfulla frågor. Just där du är, just nu, är målet med zencoaching uppnåbart. Helt enkelt genom att observera, tillåta och fullt ut uppleva vad som sker i just den här stunden. Det finns ingen anledning att vänta eller söka efter lösningar i framtiden. Själva kärnan i det vi är finns med oss hela tiden. Här finns totalitet, frihet, visdom och klarhet för att nämna några aspekter av vad vi kan uppleva just nu och alltid.

Att vara fullt närvarande i varje stund och verkligen njuta av vad livet erbjuder här och nu är en gåva som är få förunnade och du kan vara en av dem, som lever i stunden. Att tillåta närvaro i livet är en träningssak precis på samma sätt som att kondition är en träningsssak. Om du vill ha bättre kondition räcker det knappast med en promenad eller ett motionsspass utan du behöver ge det tid och övning.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

carl    sjöström    kommunikation    zen    coaching    zencoaching    roger    marklund    Stockholm    Dalarna    sorgebearbetning    workshops    utbildning    coach

Kontakta

Telefon: 023-59697 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: http://www.zencoaching.nu/kontakt.html


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode