Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Nytt i katalogen
måndagen den 30 mars 2015

Idag har det lagts in 0 länkar, så långt denna veckan har 0 länkar lagts in. Katalogen har totalt 1162 kategorier med 13165 länkar.

Här finner du nya länkar som har lagts upp för dagen du valt.

Tidigare denna månaden: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24


Offentlig Försvarare Stockholm

En offentlig försvarare är en brottmålsadvokat som utses att av tingsrätten till att hjälpa dig om du är misstänkt för ett brott eller har åtalats för ett brott. En advokat är en person som genomgått juristutbildning och därefter jobbat minst tre år på advokatbyrå samt genomgått advokatutbildning och avlagt advokatexamen. Efter erlagd advokatexamen prövas personen om denne är lämplig att upptas i advokatsamfundet. Om så anses vara fallet upptas personen i advokatsamfundet och får kalla sig advokat. I Stockholm kan Stockholm tingsrätt utse en offentlig försvarare.
Kategori: Juridik & rättsväsendet / Advokater

Brottmålsadvokat Stockholm

Som misstänkt för ett brott har du alltid rätt att rådgöra med och låta dig företrädas av en advokat, en så kallad brottmålsadvokat. Detta är en mänsklig rättighet som bl.a. fastslås i artikel 6 i Europeiska Konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna (EKMR). En brottmålsadvokat tar tillvara dina rättigheter under hela brottmålsprocessen, från det första polisförhöret, under hela förundersökningen och senare vid en eventuell domstolsförhandling. Ni finner vårt kontor centralt i Stockholm, Pipersgatan 3.
Kategori: Juridik & rättsväsendet / Advokater

Godaste Pizzan

Sveriges godaste pizza innehåller självfallet alltid färska råvaror av hög kvalitet och är bakad med en stor portion kärlek till det gedigna hantverket.
Kategori: Mat & dryck / Pizzerior


Seobility SEO Tool