Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Retorikkurs

Länken lades upp den 9 april 2014.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Jobb & utbildning / Affärsutveckling & utbildning
Visningar i katalogen: 347
Besök till webbplatsen: 0
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Retorikkurs

Retorikkurs - http://retorikkurs.net

Beskrivning

Retorikkurs fr alla som behver kunna vertyga! En kurs i retorik kan ge dig de rtta verktygen fr att kunna framfra ett budskap s att det verkligen gr hem hos publiken. En bra retorikkurs innehller det som alla retrorikkurser innehller, nmligen grundlggande regler fr hur man fngar en publik, upprtthller intresset och p bsta stt kan vertyga. Vi har retorikkurser fr alla typer av talare. Vi lr dig genom praktiska exempel och vningar, samt teoretiska genomgngar att bli en bra talare. En retorikutbildning ger dig den dr skerheten du behver fr att leverera precis det muntliga framfrande som behvs fr att kunna vertyga dina hrare. Anml dig till en retorikkurs idag och skaffa dig kunskaper och frdigheter som gr dig till en ofrglmlig talare. Vra retorikkurser passar fr alla som i sitt arbete utfr arbetsuppgifter som p ngot stt innebr att man d och d str infr en grupp av mnniskor och ska frmedla ett budskap av ngot slag. En retorikutbildning lr dig att inleda p ett bra stt, att strukturera ditt framfrande och att f fram ditt budskap s att det verkligen fastnar i minnet hos dina hrare. G en retorikkurs fr att vssa dina formuleringar och lra dig vad det egentligen r fr komponenter som krvs fr att kunna leverera ett muntligt framfrande som stannar kvar i minnet hos de som lyssnar p dig.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

retorikkurs    kurs i retorik    retorikkurser    retorikutbildning    vertyga

Recensioner och omdömen

Skriv en recension du också!

Recensioner är inaktiverade för tillfället...


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode


Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Dyna om www.barnvagn.se
28/04: All online bettor who play the game. Various kinds of bonuses have also been provided. and has also [...]
BrianNiz om www.ployroong.se
04/04: http://proftrenager.biz.ua