Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Eurocredit AB

Länken lades upp den 4 november 2015.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Ekonomi & försäkringar / Factoring
Visningar i katalogen: 617
Besök till webbplatsen: 0
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Eurocredit AB

Eurocredit AB - http://euro.se

Beskrivning

EUROCREDIT AB bildades 1988 och har därmed hunnit få lång erfarenhet av Inkasso, Kreditupplysningar, Fakturaköp och Fakturaservice. Vi har en unik möjlighet att erbjuda behovsanpassade helhetslösningar för företag i alla storlekar.
Eurocredit är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudkontor i Stockholm.

Såväl stora som små företag och kommuner m.fl. väljer oss för sin fakturahantering. Oavsett om det rör sig om att sälja sina fordringar, kräva in sina fordringar eller ren fakturaadministration så tror vi att man väljer oss då flexibilitet är ett av våra ledord och att vi alltid lägger en personlig prägel på vår hantering för att vårda uppdragsgivarens kundrelationer. Detta har visat sig leda till ett mycket gott resultat för och långa samarbeten med uppdragsgivarna.

Eurocredit strävar alltid efter enkelhet i relationen till sina kunder när det gäller avtal, prissättning, arbetssätt och tillgänglighet. Då vi har all kompetens och beslutsfattande samlat på ett och samma ställe fattas de dagliga besluten snabbt och enkelt utan stopp i den vidare handläggningen.

Vi har sedan lång tid tillbaka samarbete med de stora kreditupplysningsföretagen och systemleverantörerna men också ett nära samarbete med en jurist som står redo att hjälpa både Eurocredit och våra kunder där behov uppstår.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Fakturaköp    factoring    inkasso och andra finansieringstjänster

Kontakta

Telefon: 08-579 305 00 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)
E-post: http://euro.se/kontakt


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode