conventional
conventional
conventional
conventional
 
 
 

Lägg till din sida! (GRATIS)

Ingen hemsida ännu? Skaffa en hos n.nu!
 

Länkar ur kategorierna

 

Smått & gott
Guider


Vad tycker medlemmar?

 

Länkkataloger

SvenskaLänkar.com
1000lankar.com - gratis länkkatalog
Barnsajten.com - Mycket om och för barnen
Listad på Bröllopssajter.se
Listad på Lånsajter.com
Länkkataloger.com - listar svenska länkkataloger
 

Anti SPAM bot verktyg

 

körkort
 

Kom in på Svergies loppisar!
 
 

 
 

 

Exklusiva länkpartners

 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://sv.hemapro.com
 

Senaste exklusiva länkarna

 

   

Hur kan din hemsida komma med i Google?

Några råd på hur du kan få dina sökord att snappas upp av Google

Vi tänkte skriva några rader om hur du kan använda vår länkkatalog för att få hjälp med att hitta dina sökord i Google och andra sökmotorer. Många medlemmar har hört av sig och tackat oss att vi kunnat länka vidare sökare till deras hemsidor. Du kanske har en hemsida och undrar hur du kan göra så fler intresserade personer hittar den? Läs då vidare för några enkla tips.

Till att börja med så bör du sitta ned och fundera över vilka sökord som din hemsida passar in på. För att ta ett exempel kan vi använda en webbutik som säljer jaktkängor. Vi har inget eget intresse av detta sökord och använder det därför som ett exempel.

Först kan du gå till Googles sökmotor och skriva in jaktkängor i sökfältet och klicka på Sök. Nu får du upp en massa länkar till olika hemsidor om just jaktkängor. I skrivande stund har Google listat vår länkkatalog på 9 plats i listan. Klickar du där kommer du få upp länkar till bra hemsidor om jaktkängor. Om du t.ex. haft en hemsida som säljer jaktkängor och lagt till den i vår länkkatalog hade den visats där de andra länkarna visades (i vår länkkatalog). Detta kan vara bra om din hemsida inte listades innan vår sida i Google. Som du kanske vet kan det vara dyrt och svårt att få sin sida visad på förstasidan i Google. Då kan det vara intressant och givande att använda sig av en länkkatalog för att nå fler sökare. Vår katalog är ett bra exempel på en bra länkkatalog (om vi får pusha lite extra för oss :=).

Kort sagt, lägger du till din hemsida i vår länkkatalog och anger relevanta nyckelord eller sökord som det också kallas så har du en bra chans att få fler besökare till din hemsida. Redan har många använt sig av denna möjlighet och vi välkomnar dig att göra detsamma om du önskar.

Nu kanske du undrar, är detta gratis? Svaret är: Ja. Det är helt gratis för dig. Du kan även välja att länka tillbaka till vår länkkatalog och få mer synlighet, det är också gratis givetvis, allt du behöver göra att lägga upp en länk till SvenskaSajter.com så aktiverar vi dig som Exklusiv Länkpartner. Vi har inga planer på att ta betalt för något på hemsidan, vi är till för dig och din hemsida och vill hjälpa dig att få fler besökare!

Denna möjlighet finns tillgänglig för dig som har en hemsida eller blogg och vill få mer synlighet i Google och andra sökmotorer. OBS: Vill du inte synas mer i olika sökmotorer lägg INTE till din länk hos oss!

Tack för att du tog några minuter och läste våra tips på hur du kan få fler besökare till din hemsida eller blogg - helt gratis!

Klicka här för att gå vidare och lägga till din hemsida!


 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Bilel Ajlani om www.st-finance.com
20/01: Hej vill fråga om nån har fått lån från stroet finance.Tack
Jenny om www.sänggavel.net
19/01: Jag hittade en sjukt snygg sänggavel som passade fint till min gråa kontinentalsäng.
Kate om vakanser.se
15/01: Hej Jag Kate Powell och jag skulle vilja säga tack till Morrison lånefinansiering för alla de saker [...]
Göran Gyllestad om www.st-finance.com
04/01: FICK JAG NÅGOT LÅN MVH GÖRAN GYLLESTAD BORGAREGATAN 58 73249 ARBOGA JAG SKULLE VILJA HA ETT SVAR.
Copyright © 2017 SvenskaSajter.com
Alla rättigheter reserverade - Innehar F-skatt.