Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om prylhyllan.se

Länken lades upp den 15 mars 2010 av Prylhyllan nordic.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Inredning
Visningar i katalogen: 2217
Besök till webbplatsen: 62
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
prylhyllan.se

prylhyllan.se - http://prylhyllan.se

Beskrivning

Prylhyllan nordic är en nystartad e-handel som inriktat sig på att sälja nya presentartiklar. Företaget drivs som enskild firma av Christin Severinsson som också driver en fysisk affär "Ljungbys secondhand" sedan år 2002.

Genom åren med Ljungbys secondhand har jag genom aktiv försäljning på Tradera sett behovet av en bra e-handel och därför öppnade jag Prylhyllan nordic. Med en e-handel når man ut till människor på glesbygd eller nutidens stressade människor som inte har tid att leta presenter i storstäder etc. Dessutom med fortsatt ökade bensinpriser är en e-handel ett bra alternativ för att lämna bilen hemma och spara på miljön. Är du intresserad att veta mer om butiken "Ljungbys secondhand" kan du gå in på och läsa mer, där finns även länk till Tradera med auktioner av både nytt och gammalt.

Prylhyllan nordic säljer enbart nya varor som är noggrant utvalda hos väletablerade svenska och danska grossister. I första hand försöker vi hitta produkter av hög kvalitet, bra priser och med lite personlig prägel. Tidlösa produkter som väcker nostalgi. Vi är mycket måna om att föra en ekologisk försäljning och väljer i första hand eko-produkter och packar alla våra leveranser i återvinningsmaterial ( till 95% återanvändning). Välkommen att göra ett besök hos oss både i Ljungbys secondhand och Prylhyllan nordic.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Månadsbilder    Elsa    Beskow    lantligt    shabby    chic    vintage    Frykstrand    klippdockor    Långstrump    retro    inredning    spel    lantlig    Tintin    poster.

Kontakta

Telefon: 073-5807441 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode