Sök i katalogen eller på webben:OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter frÃ¥n ditt konto.

Information om Byggahus.se - Oberoende portal på konsumentens sida

Länken lades upp den 9 mars 2008.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR5 
Kategoriserad i: Hus & boende
Visningar i katalogen: 7984
Besök till webbplatsen: 491
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Byggahus.se - Oberoende portal på konsumentens sida

Byggahus.se - Oberoende portal på konsumentens sida - http://www.byggahus.se

Beskrivning

byggahus.se - oberoende portal på konsumentens sida - för den som funderar på att bygga eller renovera.

Informationen vi ger är objektiv och hjälper läsaren att fatta välgrundade beslut och undvika fallgropar.

Företag och myndigheter erbjuds att sponsra eller annonsera på portalen, men de har inget inflytande över dess innehåll. Tjänster som erbjuds via partners har vi dock inget inflytande över.

Byggahus.se ska innehålla korrekt och lättillgänglig information om allt från tomt och bygglov till planering, renovering och inredning av huset. Den ska fungera som magasin där man får inspiration och nyheter, som mötesplats där man kan träffa andra i samma situation och som marknad för relaterade varor och tjänster. Byggahus.se sparar tid åt den som vill skapa sitt drömhus.

Informationen på Byggahus.se är granskad av fackman. Informationen ersätter inte anlitandet av fackman när man bygger hus, men förbereder den som ska bygga, bygga till eller renovera så att hon eller han kan ställa rätt krav vid mötet med kommunen, arkitekten, husfabrikanten, byggmästaren, VVS-konsulten och många fler. På så sätt kan husbyggaren göra kloka val och i slutändan få ett bättre boende.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

bygga hus    bygga nytt hus    hus    hustillverkare    hem    bostad    boende    bygga    tomt    renovera    ekonomi    bokhandel    forum    fråga experten    värmesystem    kök    badrum    länkar    bostad    bygga    bygganytt    villa

Recensioner och omdömen

Inskickad den 11 november 2017 av Maria:
Är det någon som känner till http://www.contenderab.se/index.php/contender-ab-byggarbete/? Jag har kollat på byggahus.se men inte hittat någon info..

Inskickad den 28 november 2012 av Jörgen:
Otroligt företagsfientlig sida där medlemmar hetsar okunniga stackare till felaktiga och kostsamma beslut, att det kan finnas så många " experter" som dagarna i ända sitter och tycker en massa utan att behöva stå för det. Att påstå att man är oberoende är ren lögn, ägarna till forumet styr sidan med en järnhand. En riktigt illa skött sida!

Inskickad den 30 mars 2011 av Sam:
Knappast oberoende! Ni som inte har sett några inlägg som blivit borttagna har väl inte heller skrivit något kritiskt mot just dom som annonserade!
Otroligt korkad taktik, det skrivs inte så mycket längre i forumet och jag kan bara tolka det som att man tycker att det är för mycket censur!

Inskickad den 14 november 2010 av Fial ...:
Hej!
Skrev säkert uppåt en sjuhundra meddelande på forumet när vi var mitt i byggprocessen. De enda som raderats är de som försvann när min husleverantör slutade medverka i "diskutera med hustillverkare". Det var synd och jag hoppas att man inte tillåter de husföretag som en gång försvunnit att börja om igen. MEN forumet handlar ju inte framför allt om detta. Här finns så otroligt mycket annat och ev kritik mot hustillverkare syns ju också på flera andra ställen.

Inskickad den 10 november 2010 av Roger:
Jag tycker att byggahus är en helt suverän sajt, har iofs inte hängt i den del som de diskuterar nedan... Jag satsar mina pengar på att denne "trötte" hemliga lirare är ute efter att smutskasta byggahus eftersom han jobbar på en konkurrerande sajt (har ju börjat popa upp en del sådana nu).

Inskickad den 9 november 2010 av Svein:
Oberoende? Don't think so! Moderators from hell! Annonsintäkter från byggbolag?

Inskickad den 5 februari 2009 av Mindre Trött:
Det är precis denna inställning jag hade hoppats skulle komma från byggahus.se.
Nu är det väl så att, hur bra denna sida än är, så är kanske besökarantalet som bryr sig om just detta fall något begränsat. Jag vet att fler byggahusbesökare har samma åsikt.
Hoppas att det kommer något gott ur det oavsett.
Det viktigaste är att censuren inte begränsar informationen för eventuella husspekulanter.

Inskickad den 5 februari 2009 av Admin:
Är det någon annan som har något att delge i denna diskussion? Det skulle vara mycket intressant att se om några andra känner som den Trötte gör. Skriv gärna om du har något vi inte vet om. Oftast leder kritik till förbättringar och det vill alla som har webbsidor göra.

Inskickad den 5 februari 2009 av Fortfarande Lite Trött:
Jag kan verkligen inte se att det skulle bli mer förtroendeingivande om du vet min identitet! Det är ju bara ett sätt att undvika kärnfrågan.
Jag menar att ni har ett problem och det delger jag här så att andra ska ha chansen att göra en värdering av vad som står på er sajt.
Det är inte alla som har följt forumet en längre tid och ser mängden inlägg som tas bort.
Kärnfrågan är ju huruvida ni tar bort inlägg av rädsla för reklampengarna och jag tycker att allt tyder på detta.
Alternativt tycker jag att ni gör en missbedömning av era forumdeltagares förmåga att se vilka inlägg som uppenbarligen inte är seriösa och kan hänvisas till konkurrenter som vill skriva något dåligt om varandra.
Sluta nu och undvik kärnfrågan och prata om hur förtroendeingivande jag är eller inte. Eller jag kanske är en konkurrerande sajt! Nej det är jag inte, jag är en privatperson som tycker er sajt är i grunden väldigt bra men du borde rannsaka hur ni agerar när ni censurerar inlägg.

Inskickad den 5 februari 2009 av Marléne Eskilsson:
Då måste du mena rubriken längst ner "Diskutera med hustillverkare", där besökaren kan ställa allmänna och faktabaserade frågor till hustillverkarna. Syftet med denna rubrik är att du som konsument ska kunna få svar på frågor om husen på ett enkelt sätt, som kanske inte framgår av deras hemsida. Många tror att de kan ta upp sina enskilda ärenden och klagomål på hus man redan byggt, vilket vi tydligt skriver i reglerna för "Diskutera med hustillverkaren" att det inte är möjligt. Jag skulle aldrig kunna få en representant för ett företag att ställa upp med en resurs i forumet om det handlade om att publikt dryfta reklamationsärenden. Tänk dig själv, tror du att Ica eller Ikea vill att man klagar på köttfärs och dålig kvalitet på möbler offentligt via media? Visst vore det bra, men där tror jag aldrig att vi hamnar.

Jag tycker att det vore trevligt om du mailade mig istället på och berättar vem du är, så kan vi diskutera det här via mail istället. Det du säger blir lite mer förtroendeingivande om du vågar uppge en identitet.

Inskickad den 4 februari 2009 av Inte Så Trött:
Er princip att inte byggföretag får diskutera är helt ok. Jag är inte representant för något byggföretag.
De enstaka företag som gör bort sig genom att smutskasta genom pseudonym upptäcks ganska snart av läsarna utan din censur.
Du kommer inte till insikt, så är det bara och jag tycker det är väldigt synd. Det skulle kunna skötas så mycket bättre.
Det är osmakligt när representanterna för de byggföretag som annonserar hos er varit inne och skrivit svar samtidigt som mängder med negativa inlägg om detta företag tas bort.
Det är min och många forumdeltagares bestämda åsikt.
Men återigen det är du som bestämmer och tyvärr verkar inte du kunna ta till dig av konstruktiv kritik.

Inskickad den 4 februari 2009 av Marléne Eskilsson:
Ska jag tolka det som att du vill att vi låter företag vara med i diskussionen och att vi ska frångå vår princip om att bara konsumenter får diskutera? För mig är det tydligt att du representerar en hustillverkare och bara läser under rubriken Referenser Hustillverkare, för det är nästan bara där vi behöver radera tvivelaktiga inlägg. En rubrik av 50!

Inskickad den 4 februari 2009 av Lite Tröttare:
Det är precis det här jag menar! En total brist på självinsikt. Ibland är det så som beskrivs av Marléne men i de allra flesta fall är det byggföretagen som annonserar som har varit inne och rensat negativa inlägg. Just detta fenomen diskuteras flitigt på andra forum och bloggar samt via privata meddelanden men tyvärr verkar inte byggahus.se förstå att besökarna själva ser skillnaden och tycker det är uppenbart när konkurrerande bolag skriver negativa saker kontra när viktig information om företags brister beskrivs.
Jag är övertygad om att annonsintäkter har en stor påverkan om vad som får skrivas på forumet.
Synd för ideen är väldigt god men många tar inte längre siten på allvar just pga den omfattande och missriktade censuren.
Tänk om Marléne!

Inskickad den 3 februari 2009 av Marléne Eskilsson:
Enligt Byggahus forums diskussionsregler tar vi bort inlägg som är kommersiella. Om du, Lite Trött, har fått ett inlägg raderat så är det säkert för att du har en egen byggfirma som du har försökt göra reklam för. Byggahus forum är bara till för konsumenter och du är varmt välkommen att diskutera som konsument hos oss, ta och ge råd är vad vi gör i vårt forum.

Inskickad den 23 december 2008 av Lite Trött:
Lite väl mycket censur för min del!Är inte “På konsumenternas sida” som man utger sig för. Otroliga mängder inlägg som tas bort och man kan ana att annonsintäkterna har med det att göra. Byggföretagens representanter brukar regelbundet vara inne och rensa inlägg vilket leder till en felaktig bild av vad folk anser om deras företag.


Skriv en recension du också!

Recensioner är inaktiverade för tillfället...


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet Archive


Alexa trafik

Besök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode

INFORMATION:

Du måste vara 18 år och äldre för att spela online!
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller.


körkort
 
 
 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://hemapro.com/se/
 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Dyna om www.barnvagn.se
28/04: All online bettor who play the game. Various kinds of bonuses have also been provided. and has also [...]
BrianNiz om www.ployroong.se
04/04: http://proftrenager.biz.ua