Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om eSystem IT Development HB

Länken lades upp den 14 juni 2008 av Magne Handegard.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: Datorer & Internet
Visningar i katalogen: 2002
Besök till webbplatsen: 36
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
eSystem IT Development HB

eSystem IT Development HB - http://www.esystem.se

Beskrivning

Vi är ett litet IT-företag som utvecklar nischade PC-programvaror, byggda för att förenkla det dagliga arbetet för svenska företag. Vi har bland annat utvecklat ett komplett dispensansöknings- och lastberäkningssystem för specialtransporter. Detta program används idag av de flesta transportörer som utför breda, långa och tunga specialtransporter.

Vi har även utvecklat en digital personalliggare som dramatiskt underlättar arbetet för alla företag som enligt lag måste föra en personalliggare. Detta gäller idag för alla restauranger och frisörsalonger. På hemsidan kan du läsa mer om programmet och ladda hem en demoversion för utvärdering.

Vi har även utvecklat ett helt kostnadsfritt program för transportprisberäkning. Programmet finns för gratis nerladdning på hemsidan.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Personalliggare    Tidsredovisning    Lastberäkning    Tunga transporter    Breda transporter    Långa transporter    Specialtransporter    Tidsredovisningssystem    elektronisk Personalliggare    Datalagring    Backup via Interne

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode