Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Hjärtat´s Livsharmoni

Länken lades upp den 14 oktober 2014 av Greenleaves Andersson.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: Hälsa & fitness / Alternativmedicin
Visningar i katalogen: 1164
Besök till webbplatsen: 6
Mer statistik och information.
Verifierad exklusiv länkpartner 2014-10-14

Besök webbplatsen nu direkt:
Hjärtat´s Livsharmoni

Hjärtat´s Livsharmoni - http://www.greenleaves.se

Beskrivning

Inom Hjärtat´s Livsharmoni arbetar jag med allt från Greenleaves Healing, Medial rådgivning, Djurkommunikation, Distanshealing till Aromahelkroppsmassage och Aromazonterapi. Här får jag utlopp för min kreativa ådra och då arbetar jag både som konstnär och fotograf. På min hemsida kan du se delar av utställningar som varit under 2014. Till min konst skriver jag dikter vilka nu ligger ute på min hemsida.

När jag startade Hjärtat´s Livsharmoni 2001 på hösten, hade jag bara någon månad innan, mött en själ som lämnat jordelivet för första gången. Den själen var min mamma som gick bort 1992. I vårt möte var hon kärlek, kärlek och glädje bortom allt vad jag tidigare mött i livet. Jag brukar säga att inte ens ett möte med Jesus skulle kunna ha gett mig mer än hon gav mig just där och just då.


Att säga att vägen har varit rak skulle väl vara en osanning, men den har aldrig varit i tvekan aldrig i fruktan utan detta är min väg. Å den vägen delar jag med mig av till alla som vill höra och förstå vad det är jag erbjuder och säger på olika sätt. Ett annat av dem är trädgården där jag nu försöker skapa en trädgård för vila och rekreation.


Välkommen hit är du!

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

Konstnär    Fotograf    Medium    Healer    Greenleaves Healing    Spirituell healing    Andekontakt    Djurkommunikation    Djurhealing    Coaching    Samtal    Ringblommor    Ringblomssalva    Ringblomsolja    Sk

Kontakta

Telefon: 46735890854 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode