Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Klitterbyn - en familjevänlig stugby med skånska kuststugor

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR2 
Kategoriserad i: Resor & turism / Stugor
Visningar i katalogen: 5565
Besök till webbplatsen: 492
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Klitterbyn - en familjevänlig stugby med skånska kuststugor

Klitterbyn - en familjevänlig stugby med skånska kuststugor - http://www.klitterbyn.se

Beskrivning

Beläget i Havsbaden, bara några minuter från Ängelholms centrum finner du Klitterbyn. En familjevänlig stugby med 106 fullt utrustade skånska kuststugor precis intill skog och natur och bara ett stenkast ifrån strand och ett blått skummande hav.

Denna unika semestermiljö bjuder på salta bad, cykel- och promenadstigar, motionsspår och stor möjlighet till aktiviteter för alla. Ängelholm bjuder i sin tur på en mängd unika sevärdigheter. Du finner 12 st golfbanor och färjeförbindelse till Danmark inom en halvtimmes färd.

Njut av en semestervecka med familjen eller boka ett golfpaket och upplev nordvästra skånes bästa golfbanor tillsammans med dina vänner.

Låt oss göra din högtidsdag värd att minnas eller skapa kreativitet och välbefinnande tillsammans med dina arbetskambrater på en konferens här hos oss på Klitterbyn. Det är på Klitterbyn du finner stillhet i din semester och en lugn och rofylld utbildningsmiljö.

Välkommen till oss på Klitterbyn, det är vid havet det händer.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

boende    ängelholm    klitterbyn    havsbaden    golfbanor    salta bad    hav    strand    familjevänlig stugby    kuststugor    klitterbyn.se

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode