Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om polisman.se

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR1 
Kategoriserad i: Samhälle / Polisen
Visningar i katalogen: 1956
Besök till webbplatsen: 19
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
polisman.se

polisman.se - http://www.polisman.se

Beskrivning

Jag som är administratör och driver denna sida kallas Nickcop. Jag arbetar som ingripandepolis, även kallat utryckningspolis, i Skåne. Jag vill poängtera att detta inte är på något sätt en officiell hemsida för svensk polis utan det som jag har på min hemsida är mina egna tankar, reflektioner, åsikter och foton mm.

Ett av mina främsta intressen är datorer och då tyckte jag det kunde vara kul att ha en egen hemsida att fixa med på lediga stunder. Att den lutar sig åt mitt yrke som polis blev en uppenbar lösning för mig då jag brinner för mitt yrke och med allt spännande och nyttigt det innebär och för med sig.

Hemsidan är uppdelad i olika sektioner med bland annat galleri och moderatorstyrt forum. För att besöka och medverka i forumet krävs det att man registrerar sig med användarnamn och e-mail. Vill du registrera dig så följ anvisningarna och läs regelverket noga.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode