Sök i katalogen eller på webben:

OBS! SvenskaSajter.com är en helt kostnadsfri länkkatalog. Skulle någon nämna oss och kräva nån sorts betalning av dig så avbryt/bestrid direkt. Vi tar inte betalt för att visa t.ex denna infosida. Vi säljer inga uppgifter från ditt konto.

Information om Shabby Home - Shabby chic inredning på nätet

Länken lades upp den 11 september 2014.

Sköter du den här webbplatsen? Uppdatera länkinformationen här.

PR0 
Kategoriserad i: E-butiker & Webbshoppar / Inredning
Visningar i katalogen: 656
Besök till webbplatsen: 0
Mer statistik och information.

Besök webbplatsen nu direkt:
Shabby Home - Shabby chic inredning på nätet

Shabby Home - Shabby chic inredning på nätet - http://www.shabbyhome.se

Beskrivning

En webshop med shabby chic inredning, möbler och övrig inredningsdesign på nätet. Vår inredningsfilosofi är att möbler och inredning blir levande av mixen och mötet mellan gammalt och nytt. Därför består vårt sortiment av möbler och inredningsdetaljer där modern design möter gammal industri och vintage. Vi erbjuder möbler för t.ex. kök, vardagsrum, matplats, trädgård, sovrum och hall. I produktsortimentet finner du bl.a. stolar, pallar, bord, bänkar, industrilampor och äppellådor med shabby chic stil. Tillsammans skapar dessa möbler en bra grund för hem med inredingsstilar som t.ex. shabby chic, vintage och hem med inspiration från fransk och romantisk inredning.

Sortimentet på Shabby Home utökas ständigt med nya shabby chic produkter inom heminredning för att just du ska kunna finna det som faller dig i smaken inom inredning och möbler. I dagsläget säljer vi främst våra egna möbler men vi samarbetar även med andra varumärken inom inredning, t.ex. House Doctor, Bloomingville, Lisa Bentgsson och Lilla Bruket.

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Nyckelord

shabby chic    shabby chic inredning    shabby chic möbler    lantlig inredning    vit inredning    inredning vitt    romantisk inredning    köpa lantlig inredning   

Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Domänhistorik: Internet ArchiveBesök med din mobiltelefon!

Sidan kan besökas i din mobiltelefon också. Tänk på att sidan kanske inte är optimerad för visning i mobiltelefon. Scanna koden nedan i mobilen och du kommer till deras sida automatiskt!

qrcode