Sök i katalogen eller på webben:Skaffa ett gratis domännamn!

Nyhet! Nu kan du också få gratis domännamn och hemsida i ett hos N.nu. Din adress kommer då se ut så här: http://dittnamn.n.nu. Du kan dock inte länka din adress till något annat webbhotell som du kan med .CO.CC men annars är det ett jättebra alternativ! Sök ditt namn genom bilden nedan:

Make your own free website

 

Har du lång adress till din blogg? Har du ett webbhotell och du vill starta en ny sajt?

Introduktion

Tjänsten .CO.CC ger dig ett helt gratis domännamn som fungerar som vilket domännamn som helst. Skillnaden är att det är några bokstäver längre än t.ex. .com eller .se. Du kan nu registrera ett domännamn helt gratis, du får namnet: http://dittnamn.co.co. Inte så dåligt?

För vem är detta?

Detta är ett mycket bra alternativ för dig som först av allt vill ha ett gratis domännamn. Det är för dig som har en lååång adress till din blogg. Det är för dig som redan idag har ett webbhotell och kan använda Addon Domains, eller tilläggsdomän. Du behöver med andra ord inte köpa ett helt nytt webbhotellskonto för ditt nya projekt. Det är för dig som inte har ett krav på t.ex. .com eller .se. För dig som privatperson eller som har ett mindre företag är detta perfekt.

Vad kan jag göra med mitt domännamn?

Du kan som sagt peka det mot ditt nuvarande webbhotell och starta en ny webbplats enkelt och gratis. Du kan enkelt peka ditt domännamn mot Google Apps, Windows Live (bloggtjänst) samt Blogger (Blogspot bloggtjänst). Det finns guider som visar hur du gör detta. För dig som har en lång och krånlig adress är det möjligt att vidarebefodra med ditt nya domännamn. Besökaren skriver in din korta nya adress och länkas vidare till din hemsida hos t.ex. din internet provider.

Är det helt gratis?

Ja. De allra flesta domännamnen är gratis. Vid ett fall fick jag upp att det skulle kosta 3 dollar per år men när jag kollade ett annat namn var det gratis. Det verkar som vissa förnamn kostar. Så kolla några olika namn för att vara säker! Du får ha 1 adress gratis. Vill du ha fler, upp till 100, kan du ge en gåva till dem så får du detta. Man får inte skapa flera konton och använda för sig själv. Då är det risk att de stänger av dig.

OK. Låter intressant! Hur går jag vidare?

Fyll i namnet du vill ha och sök efter det nedan:

Du kommer till en sida som visar dig om det är ledigt eller inte. Sidan finns även på svenska om du önskar det, välj uppe till höger på sidan. Gå vidare och registrera!

Vad gör jag efter?

När du fått igång din webbplats kan du lägga till den i vår länkkatalog om du vill. Du har nu en helt egen hemsida eller blogg med kortare adress!

Lycka till!körkort
 
 

 
 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://hemapro.com/se/
 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Bianca om bästasnabblån.nu
11/04: Jag sökte lån för helg och provade. Gick inte att få pengar för jag har inget jobb. Mycket dål [...]
Monika om www.mallorcaspanien.se
23/03: Jag skulle gärna vilja vara på Mallorca just nu. Trevlig guide iaf. Man får väl drömma sig bort istä [...]
Willy Alesand om www.kanal10.se
22/03: Hej. 8/6 2016 skickade vi en gåva via internetbanken till Kanal 10. Den utlovade boken om Börje Cla [...]
Marina om www.presentbutikkonstfull.se
11/03: REKOMMENDERAS EJ!! Betala inte i förskott! Du får varken varan eller pengarna tillbaka! Jättedåligt.