Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Nytt i katalogen
torsdagen den 27 augusti 2015

Idag har det lagts in 0 länkar, så långt denna veckan har 0 länkar lagts in. Katalogen har totalt 1162 kategorier med 13158 länkar.

Här finner du nya länkar som har lagts upp för dagen du valt.

Tidigare denna månaden: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25


Tresson

Tresson, grundat 2006, är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap när det gäller att renovera, förnya och reparera i princip alla slags fasader. Vi är en samarbetspartner som gärna åtar oss helhetskonceptet gällande fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering. Mycket har hänt genom åren sedan Tressons småskaliga start. Idag är vi medlemmar i Sveriges Byggindustri, Stockholms Byggmästareförening och SPEF (Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening) och vi har byggt upp ett ansenligt rykte och en stor referensbank. Vi har hantverkare som hör till de skickligaste i branschen, lösningsfokuserade arbetsledare och en välmående organisation. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och vi förstår nyttan av kommunikation och information. Företaget fortsätter att utvecklas och 2015 förvärvades Stockholms Balkongrenovering AB. Detta innebär att betongkompetensen numera finns internt och sålunda har en effektivare organisation skapats. Antal anställda uppgår idag till cirka 50; tjänstemän, murare, betongare och målare. Kollektivavtal finns med Byggnads och Svenska Målareförbundet.
Kategori: Hus & boende / Renovering

Swesale Rekrytering och Bemanning

Swesale Rekrytering & Bemanning erbjuder specialistkompetens inom Sälj och Marknad. Vi har sedan starten 2005 etablerat oss som en attraktiv samarbetspartner inom vår nisch. Vi arbetar rikstäckande och genomför över 350 rekrytering - och bemanningsuppdrag årligen Alla våra rekryteringskonsulter har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknad.
Kategori: Jobb & utbildning / Bemanning & rekrytering

Hooks Herrgård

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär. - See more at: http://www.hooksherrgard.se/sv/hem/#sthash.CMxYLfxl.dpuf
Kategori: E-butiker & Webbshoppar / Massage & Spa


Seobility SEO Tool