Sök i katalogen eller på webben:En enkel guide om att tjäna pengar på nätet

» PayPal
» E-post
» Clickbank
» Din hemsida/blogg
» Satsa p√• Adwords?
» Google Adsense
» Svenska program
» Utl√§ndska program
» Introduktion
» V√§lja r√§tt...
» S√§lja apoteksprodukter/l√§kemedel

Satsa pŚ Adwords?

Google Adwords är något du kan pyssla med om du har en budget och pengar. Poängen med Adwords är att du köper reklam plats på sajterna runt om på nätet. Du väljer själv vilka sökord du vill att din annons skall visas på. Detta kan användas om du vill få mycket folk att hitta din sida eller länk till en produkt som du får betalt för vid beställning. T.ex. lägg upp en annons för en e-bok och folk kan klicka på din annons och köpa boken. Du måste dock räkna med att det kan bli dyrt att ha dessa annonser - men om du får många beställningar så får du ju in pengar så det går runt.

Det är ju ett jättebra sätt att få sin sida populär men det gäller att skriva bra annonser och länka dem till bra produkter som är intressanta och säljer bra! Då kan du tjäna bra med pengar!

Vill du testa på Adwords så klicka på länken här och få ett eget Adwords konto! Du kan börja visa annonser redan inom en dag!

Den här texten uppdaterade jag senast den 2 oktober 2007, jag hoppas du fann den intressant! Skulle du undra något så tveka inte att skicka ett mail till mig via Kontakt sidan!


» PayPal » E-post » Clickbank » Din hemsida/blogg » Satsa p√• Adwords? » Google Adsense » Svenska program » Utl√§ndska program » Introduktion » V√§lja r√§tt... » S√§lja apoteksprodukter/l√§kemedel


Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Anna Andersson om dodsboservice.se
05/10: Jättebra service stort tack för all hjälp med mammas dödsbo. /Anna
Maria P om hyrakontor.org
09/09: Bra med en sida om att hyra kontor, med är lite av djungel, så råd är alltid till nytta. En annan br [...]
Maria P om bostadskaos.se
09/09: Fler sidor som denna behövs verkligen i Stockholm, med tanke på hur bostadsmarknaden ser ut. Det är [...]