Sök i katalogen eller på webben:En enkel guide om att tjäna pengar på nätet

» PayPal
» E-post
» Clickbank
» Din hemsida/blogg
» Satsa p√• Adwords?
» Google Adsense
» Svenska program
» Utl√§ndska program
» Introduktion
» V√§lja r√§tt...
» S√§lja apoteksprodukter/l√§kemedel

Satsa pŚ Adwords?

Google Adwords är något du kan pyssla med om du har en budget och pengar. Poängen med Adwords är att du köper reklam plats på sajterna runt om på nätet. Du väljer själv vilka sökord du vill att din annons skall visas på. Detta kan användas om du vill få mycket folk att hitta din sida eller länk till en produkt som du får betalt för vid beställning. T.ex. lägg upp en annons för en e-bok och folk kan klicka på din annons och köpa boken. Du måste dock räkna med att det kan bli dyrt att ha dessa annonser - men om du får många beställningar så får du ju in pengar så det går runt.

Det är ju ett jättebra sätt att få sin sida populär men det gäller att skriva bra annonser och länka dem till bra produkter som är intressanta och säljer bra! Då kan du tjäna bra med pengar!

Vill du testa på Adwords så klicka på länken här och få ett eget Adwords konto! Du kan börja visa annonser redan inom en dag!

Den här texten uppdaterade jag senast den 2 oktober 2007, jag hoppas du fann den intressant! Skulle du undra något så tveka inte att skicka ett mail till mig via Kontakt sidan!


» PayPal » E-post » Clickbank » Din hemsida/blogg » Satsa p√• Adwords? » Google Adsense » Svenska program » Utl√§ndska program » Introduktion » V√§lja r√§tt... » S√§lja apoteksprodukter/l√§kemedelkörkort
 
 

 
 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://hemapro.com/se/
 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Kent om www.madeiraportugal.se
16/01: Madeira är nog en av mina favoritplatser i världen. Jag skulle lätt kunna tänka mig att köpa en läge [...]
Maria om privatlånlistan.se
02/01: Att jämföra privatlån är helt klart det bästa sättet att få kredit, helt klart bättre än blancolån. [...]