conventional
conventional
conventional
conventional
 
 
 

Lägg till din sida! (GRATIS)

Ingen hemsida ännu? Skaffa en hos n.nu!
 

Länkar ur kategorierna

 

Smått & gott
Guider


Vad tycker medlemmar?

 

Anti SPAM bot verktyg

 

körkort
 

Kom in på Svergies loppisar!
 
 

 
 

 

Exklusiva länkpartners

 

Hemapro - mot hemorrojderna
Trött på hemorrojder?
Effektiv behandling finns.
http://hemapro.com/se/
 

Senaste exklusiva länkarna

 

   

Söker du ett bra anti-virus program?

SvenskaSajter.com tipsar om ett av marknadens bästa anti-virus program som finns tillgängligt

Varför köpa anti-virus program?
Vad kostar anti-virus program?
Vad är bra och passar mig?
Kan man testa gratis först?

Just nu är det fullt med virus som cirkulerar på nätet. Det är skrämmande att tänka på det för oss som bara vill använda vår dator och internet uppkoppling för goda saker. Vi vill läsa nyheter, handla kläder eller boka biljetter online. Det finns fortfarande många som inte har ett anti-virus program i sin dator, visste du det? Du kanske är en av dem? Många använder piratversioner som kan vara preparerade med spionprogram. Dessa piratprogram slutar ofta att fungera när licens koden upptäcks av företaget. Då får man inga uppdateringar... Om du är en av dem, har du ens kollat på vad en licens kostar? Det är faktiskt inte så dyrt...

Härom veckan började det hagla in virus på MSN också. Detta är något som är mycket enkelt att falla för - någon du känner kommer förr eller senare skicka ett mail eller ett meddelande som innehåller en fil du ombeds öppna eller som i MSNs fall, ett foto av din bäste vän som denne vill att du skall se. Hur många faller inte för det. De som inte har ett anti-virus program installerat åker på det direkt. För den som har skydd är det mycket stor chans att det kommer upp en varningsruta. Här skall vi vara ärliga och säga att även de bästa anti-virus programmen ibland inte känner av vissa virus, varför? Om ett virus är nytt måste säkerhetsföretaget först hitta en lösning på viruset och sedan skicka ut det till alla datorer som använder det. Under denna tid kan många hinna smittas tyvärr. Detta är ju ganska logiskt, det tror jag du håller med om.

För dig som söker efter ett bra anti-virus program och inte vill betala för mycket för det har jag något att berätta om. Du bör leta efter ett program som både är litet men kraftfullt. Det bör vara populärt och ha genomgått tester i datortidningar och media. Det är ju också bra om det inte är för dyrt!

Låt mig presentera NOD32 - Antivirus för dig. Det är programmet du behöver om du söker efter ett bra anti-virus program. Det kostar endast 430 kr och finns som test version i 30 dagar!

Produktinformation för NOD32:

NOD32 ger skydd för datorn som kör Windows 2000 eller XP/ Windows Vista i hemmet eller på kontoret.

Fördelar

NOD32 Control Center

Denna modul ser till att ditt NOD32-system alltid är uppdaterat. NOD32 Control Center är nyckeln till att lyckas bekämpa det dagligt ökande antalet virus och maskar. Antivirusprogram utan regelbundna uppdateringar ger bara en skeneffekt av ett skydd.

AMON

AMON är en minnesresident scanner för Windows 95 / 98 / ME / NT / 2000 / XP. Även om den övervakar alla poteniellt infekterade filer i bakgrunden så kanske du inte ens märker den förräns den hittar ett eventuellt virus och visar ett varningsmeddelande.

Testa nu!

NOD32 - Antivirus - Testa gratis i 30 dagar - Klicka länken och du får ladda ned programmet och testa i 30 dagar helt gratis. Är du inte nöjd, ta bort det, annars köp en licens.

Pris: Från endast 430 kr inkls moms för 1 års skydd och uppdateringar.

Psss... om du köper en licens...


 

Senaste kommentarerna om medlemmar i katalogen...

Monika om www.mallorcaspanien.se
23/03: Jag skulle gärna vilja vara på Mallorca just nu. Trevlig guide iaf. Man får väl drömma sig bort istä [...]
Willy Alesand om www.kanal10.se
22/03: Hej. 8/6 2016 skickade vi en gåva via internetbanken till Kanal 10. Den utlovade boken om Börje Cla [...]
Marina om www.presentbutikkonstfull.se
11/03: REKOMMENDERAS EJ!! Betala inte i förskott! Du får varken varan eller pengarna tillbaka! Jättedåligt.
Mr Anderson om smsprivatkredit.se
13/02: Hej, få en snabb och snabba lån genom Ekonomi Online erbjuder vi från 5000 sek till 50,000.000.00 k [...]
Copyright © 2017 SvenskaSajter.com
Alla rättigheter reserverade - Innehar F-skatt.