Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Myacademy.se - Digital läxhjälp från toppstudenter!

myacademy.se

VIP-länk - SvenskaSajter.com rekommenderar denna länken!

Länken är granskad och håller hög kvalitet och levererar bra tjänster till dess kunder.
Kategoriserad i: Jobb & utbildning / Studenter / Övrigt

Visningar i katalogen: 1248
Besök till webbplatsen: 2

Besök webbplatsen nu direkt:
Myacademy.se - Digital läxhjälp från toppstudenter!

Myacademy.se - Digital läxhjälp från toppstudenter! - https://myacademy.se

Beskrivning

Vi på My Academy har hjälpt tusentals studenter sedan vår start 2005 och våra studiecoacher arbetar efter den beprövade My Academy-metoden som är ett arbetssätt som leder till bättre studieresultat och ökad motivation. Det råder en missuppfattning om att undervisning online känns utmanande och passiv, men så är endast fallet när det inte görs på rätt sätt. Med rätt strategier och knep är det lika givande både för studenten som för studiecoachen. Läxhjälp online är i själva verket både flexibelt och effektivt. Allt handlar om att ni ska få den bästa studiecoachen som personanpassar studiestrategin för just ditt barn och bidrar med verktyg att i god tid kan planera studierna för att undvika stressen som kan komma inför ett prov.

Fördelarna med digital läxhjälp är många. Det suddar ut geografiska avstånd och ökar möjligheterna för oss att handplocka den bästa studiecoachen för just ditt barn. Det gör helt enkelt inget om du som bor i Skåne behöver hjälp i en specifik programmeringskurs av en coach som befinner sig i Stockholm. Undervisningen blir dessutom mer flexibel eftersom parametrar som resväg eller fullspäckade scheman är av mindre vikt, då båda parter sparar tid genom att smidigt koppla upp sig till studietillfället hemifrån. Vi på My Academy erbjuder vår egen digitala undervisningsplattform som våra studiecoacher är experter på att använda. Plattformen är framtagen för att efterlikna ett fysiskt undervisningstillfälle där båda parter kan ladda upp filer till en whiteboard. Er studiecoach kommer att skapa ett eget rum för ditt barn där allt som görs under undervisningstillfället sparas och plattformen fungerar utmärkt tillsammans med andra digitala verktyg.

Vi erbjuder personlig läxhjälp digitalt för elever på högstadiet, gymnasiet och universitetet. Privatundervisningen fokuserar på studiemotivation och studieteknik med extra betoning på utveckling både allmänt i studierna eller ämnesspecifikt, allt beroende på era önskemål och behov. Nio av tio elever höjer sina betyg med vår digitala undervisning, så kom igång med läxhjälpen och erbjud ditt barn förutsättningarna att lyckas med sina studier! En intresseanmälan hos oss är kostnadsfri och ni får alltid prova vår tjänst innan ni bestämmer er för hur ni vill fortsätta.

Vill du ha Sveriges mest flexibla studentjobb?
I arbetet som studiecoach får du arbeta med färdigheter som pedagogik, problemlösning och ledarskap som efterfrågas av arbetsgivare idag. Sök jobb hos oss om du studerar på universitet, högskola eller gymnasiet och om du kan kommunicera väl i tal och skrift på svenska. Du är varmt välkommen att skicka din jobbansökan till oss!

Sökord: Läxhjälp Online Digital läxhjälp Mattehjälp Online

Instagram: myacademyswe

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Adress & vägbeskrivning

Adress: Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm , Stockholm

Kontakta

Telefon: 0771-460 000 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool