Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Kontakta oss

Du kan enkelt föreslå kategorier, fråga dina frågor eller skicka kommentarer till oss genom det enkla formuläret nedan. Fyll i alla uppgifter och tryck på Skicka så kommer det skickas till oss direkt. Vi återkommer inom högst en vecka till dig om du förväntar svar på ditt mejl och det gäller länkkatalogen.

Vi har börjat öppna upp katalogen igen för seriösa företag. Det krävs då en mindre årsavgift för att få vara med. Detta kommer hålla oseriösa sidor borta från katalogen tror vi. Är man seriös och vill listas är det inga problem. Allt faktureras via e-postfaktura och vi innehar F-skatt. Skicka in din intresseanmälan nedan så återkommer vi med pris.

Exempel på mejl vi får:

  • Supportfrågor som berör registreringen i länkkatalogen
  • Inbjudningar till olika annonsnätverk och affiliate program (har ditt företag ett sådant så kontakta oss)
  • Recensioner om länkkatalogen från medlemmar
  • Tips på nya kategorier
  • Lovord och tackord för tjänsten

Viktigt 1: Denna sida är endast för dig som vill komma i kontakt med SvenskaSajter.com och om sådant som berör länkkatalogen. Om du vill kontakta ett visst företag i katalogen var god skriv till dem genom deras hemsida. Vi kan inte svara på orelevanta e-post pga tidsbrist! Tack för förståelse.

Viktigt 2: SvenskaSajter.com ringer aldrig upp någon för att sälja något till personen. Har du fått telefonsamtal om att någon vill sälja dig något och använder vårt namn så är detta BLUFF och du bör säga "nej tack" till bedragaren.

Ditt namn
*
Din e-post
*
Din ev. hemsida (adress)
Meddelande
*
Vad heter Sveriges huvudstad?
*
Är du från rymden?
 
OBS! Innan du trycker på Skicka knappen läs här!
Hos oss är du trygg! Din e-postadress används endast så vi kan kontakta dig för svar på ditt mejl. Vi säljer inte eller ger bort din adress till någon tredje part.

Seobility SEO Tool