Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Var kan man skapa en hemsida enkelt och billigt?

Här kommer en present för alla som behöver en hemsida och vill ha det billigt. Vi pratar om www.n.nu av Jim Westergren som börjar ta mark. Vi är mycket glada att kunna berätta mer om möjligheterna med dem och varför du bör välja dem om du behöver en ny hemsida.

Redan är över 50 0000 aktiva webbsidor skapade hos n.nu vilket är imponerande.

OBS!!! En hemsida skapad hos www.n.nu är helt kompatibel med SvenskaSajter.com. Du kan lugnt lägga till din nya hemsida här på SvenskaSajter.com och få mer gratis promotion för din nya hemsida. Klicka här för en guide om hur du enkelt länkar tillbaka till oss från din nya hemsida.

Privat eller företagssida? Det går lika bra för alla!

  • Enkelt att lägga in video, musik, spel, statistikräknare, chatt med mera.
  • Redigera dina sidor enkelt både med ett Word-liknande verktyg och med HTML.
  • Snygg domän som slutar med n.nu eller koppla egen domän.
  • Automatisk optimering för att synas i Google.
  • 75 olika proffsiga designmallar eller gör din egen.
  • Enkel att använda för alla.
  • Avancerad osynlig statistik över besökare och varifrån de kommer.
  • Prova en månad helt gratis innan du köper tjänsten.

Bra support och kunnande

Vi kan personligen intyga att Jim i egen person svarade på ett supportärende vi mejlade om - hur ofta är det att en sajtägare svarar på relativt enkla frågor från vanliga människor som du och jag? Jim är etablerad i hemsidevärlden och med den kunskap som han sitter inne med kan du knappt misslyckas med att få en tekniskt bra och fin hemsida.

Är ditt namn ledigt?

Som du kanske förstår gäller det att vara med nu när tåget går - är ditt domännamn hos n.nu ledigt eller har någon redan öppnat sida med ditt namn? Du kan kolla detta genom bilden nedan - skriv in ditt önskade namn och klicka dig vidare!

Make your own free website

Vi har testat!

Japp, vi kan personligen intyga att det var mycket enkelt och gick mycket snabbt att skapa en ny hemsida hos dem. Vi skapade precis en sida och inom 20 minuter hade vi fyllt upp med innehåll och valt en fin design som passade vårt ändamål. Det enda som man kan hoppas bli mer av är fler designmallar men det kommer säkerligen i framtiden. SvenskaSajter.com kan härmed intyga att genom eget test är detta en helt klart godkänd och mycket bra alternativ för den som behöver en hemsida. 9 poäng av 10.


Seobility SEO Tool