Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Studybuddy.se - Störst i Sverige på läxhjälp

studybuddy.se

VIP-länk - SvenskaSajter.com rekommenderar denna länken!

Länken är granskad och håller hög kvalitet och levererar bra tjänster till dess kunder.
Kategoriserad i: Jobb & utbildning / Studenter / Övrigt

Visningar i katalogen: 1361
Besök till webbplatsen: 3

Besök webbplatsen nu direkt:
Studybuddy.se - Störst i Sverige på läxhjälp

Studybuddy.se - Störst i Sverige på läxhjälp - https://studybuddy.se

Beskrivning

Vi på Studybuddy är störst i Sverige på läxhjälp. Sedan 2005 har vi hjälpt främst studenter i grundskolan och på gymnasiet med sina studier inom flertalet ämnen över hela landet. Vi erbjuder ditt barn sin egen Studybuddy som handplockas efter just era önskemål och de ämnen som ni efterfrågar hjälp i. I processen att matcha er med rätt kandidat tar vi hänsyn till alla de relevanta variablerna för just er, såsom ämnesspecifika kunskaper, ert veckoschema, önskad undervisningsplats, fritidsintressen och språkkunskaper. Om din gymnasieungdom vill studera på ett specifikt universitet är det mer än passande att ni får en privatlärare som studerar just där, eller om ert barn på mellanstadiet älskar hästar kan läxhjälpen bli roligare med en Studybuddy som rider på fritiden. Med våra drygt 8000 Studybuddies är vi självsäkra i att vi kan hjälpa just ditt barn med sina studier. Utöver de klassiska grundskol- och gymnasieämnena hjälper vi kunder dagligen i vissa kurser på universitetet, IB-programmet, programmering, gymnasiejuridiken eller språk som inte erbjuds som moderna språk av skolorna.

Vi tror på långsiktighet och kontinuitet av flera olika skäl. I första hand bygger det rutin, vilket i sin tur gynnar studietekniken och på sikt bygger en hållbar studiestrategi. Samtidigt ger kontinuiteten samarbetet mellan student och Studybuddy möjlighet att utvecklas över tid. Den mest givande undervisningen är den som är personanpassad och med tid kan er privatlärare optimera och justera de strategier som passar just ditt barn bäst. Med långsiktighet och kontinuitet kan er Studybuddy hjälpa ditt barn att nå sina mål, utveckla studietekniken och bygga en stabil kunskapsbas. Vi förstår däremot att det kan dyka upp ett behov av hjälp med kort varsel innan ett specifikt prov och då kliver vi gärna in en kort men intensiv period för att förbereda det sista inför proven.

Lämna en kostnadsfri intresseanmälan hos oss och vi kontaktar dig inom en timme under våra kontorstider. Under den första kontakten bidrar vi med rådgivning och samlar den information vi behöver för att hitta en passande Studybuddy till er. Vi löser det praktiska och återkommer till er när vi har ett förslag på en passande kandidat. Om ni önskar att testa vår tjänst kommer ni att bli kontaktade av er Studybuddy för att boka in ett första prova-på-tillfälle. När vi ser att ni har kommit igång med läxhjälpen återkommer vi från kontoret till er och då bekräftar ni hur ni önskar att fortsätta.

Vill du ha ett meningsfullt, meriterande och flexibelt extrajobb?
Hos oss får du utveckla färdigheter som efterfrågas av arbetsgivare idag, såsom ledarskap, problemlösning och pedagogik. Vi söker dig som studerar på universitet, högskola eller om du är en driven gymnasiestudent med gedigna ämneskunskaper i de ämnen du tycker bäst om. Varmt välkommen att söka jobb hos oss!

Sökord: Läxhjälp Läxhjälp i Stockholm Mattehjälp

Instagram: studybuddysverige

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Adress & vägbeskrivning

Adress: Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm, Stockholm

Kontakta

Telefon: 08-409 145 50 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool