Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Heykiddo.se Aktiv barnpassning med utbildad nanny

www.heykiddo.se

VIP-länk - SvenskaSajter.com rekommenderar denna länken!

Länken är granskad och håller hög kvalitet och levererar bra tjänster till dess kunder.
Kategoriserad i: Familj & relationer / Barn & föräldrar / Barnvakt / Hushållsnära tjänster

Visningar i katalogen: 1496
Besök till webbplatsen: 2

Besök webbplatsen nu direkt:
Heykiddo.se Aktiv barnpassning med utbildad nanny

Heykiddo.se Aktiv barnpassning med utbildad nanny - https://www.heykiddo.se

Beskrivning

Vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter finns här för dig och ditt barn för att hjälpa er med de olika behov som dyker upp i vardagen . Ibland kan det behövas regelbunden hjälp med hämtning på förskolan och förberedelser inför middag en eller en heltidsnanny ett par veckor mellan föräldraledighet och jobb . Det kan hända att vänner bjuder in till barnfri fest eller att du vill ha hjälp med stöttning av barnen på ditt eget bröllop. Vårt jobb är helt enkelt att förenkla det för dig som förälder och ge trygghet och glädje till ditt barn.

Våra barnvakter är noggrant utvalda, kontrollerade och utbildade för att garantera både trygghet och hängivenhet. De har rätt utbildning inom HLR ifall olyckan är framme och har koll på vilka hygienfaktorer som måste vara på plats. Som kund hos oss kan ni ha specifika önskemål som exempelvis att er barnvakt ska prata ett specifikt språk eller har erfarenhet av att arbeta med barn med diagnos, såsom ADHD eller autism. Allt handlar om att ni ska få den rätta nannyn för er för att bygga den personliga kontakten och att tidigt i relationen identifiera barnets unika personlighet . Då blir tiden tillsammans både rolig , intressant och utvecklande!

Vi på kontoret värderar också den personliga kontakten med din familj . När ni kontaktar oss får ni er egen Client Manager som kommer att vara vid er sida som från det första samtalet. Därefter matchar din kontaktperson, som känner din familj bäst, ihop er med den mest lämpliga av våra drygt 600 barnvakter och följer sedan med er under hela ert äventyr. Hos oss får ni alltid träffa er potentiella barnvakt innan ni beslutar er för hur ni vill fortsätta med oss. Bli en av hundratals nöjda föräldrar genom att välja Hey Kiddo som er barnvaktsförmedling!

Lämna en kostnadsfri intresseanmälan på vår hemsida och använd vår priskalkylator för att räkna ut er pris baserat på hur mycket hjälp ni behöver . Barnpassning täcks av RUT avdraget, vilket betyder att du bara betalar halva priset av vad tjänsten egentligen kostar. Vi sköter självklart all tråkig administration av skattereduktionen åt dig.

Jobba som barnvakt?
För dig som vill jobba med barnpassning antingen på heltid eller deltid är varmt välkommen att söka jobb hos oss. Vi söker dig som är minst 16 år, älskar barn och som är baserad i Stockholm, Göteborg eller Malmö Det spelar ingen roll om du är student eller inte och vi söker också dig som vill ha ett jobb för pensionärer .

Ni är varmt välkommen att skicka in din jobbansökan till oss!

Sökord: Barnvakt Nanny Barnpassning Nanny i Stockholm Jobba som barnvakt Jobb för pensionärer

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Adress & vägbeskrivning

Adress: Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm, Stockholm

Kontakta

Telefon: 08-409 145 50 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool