Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Information om Toddly.nu - Förenklar vardagen för småbarnsföräldrar

toddly.nu

VIP-länk - SvenskaSajter.com rekommenderar denna länken!

Länken är granskad och håller hög kvalitet och levererar bra tjänster till dess kunder.
Kategoriserad i: Familj & relationer / Barn & föräldrar / Barnvakt / Hushållsnära tjänster

Visningar i katalogen: 1318
Besök till webbplatsen: 3

Besök webbplatsen nu direkt:
Toddly.nu - Förenklar vardagen för småbarnsföräldrar

Toddly.nu - Förenklar vardagen för småbarnsföräldrar - https://toddly.nu

Beskrivning

Toddly är nannyförmedlingen som sätter de allra minsta barnen i fokus. Vi är experter på bebisar och finns till din tjänst när du behöver avlastning i vardagen. Alla våra anställda genomgår vår interna säkerhetsutbildning och vi garanterar att er nanny har erfarenhet av att ha arbetat med barn i ditt barns ålder tidigare. Vi ställer gärna upp, oavsett om det gäller hjälp med bebisen på sex månader eller att hämta treåringen på förskolan. Toddly är en del av barnpassningsföretaget Hey Kiddo som grundades av Sveriges största läxhjälpsföretag Studybuddy och My Academy som sedan år 2005 har hjälpt barn och ungdomar.

Våra barnvakter genomgår en rekryteringsprocess där vi bakgrundskontrollerar och träffar kandidaterna för att därefter handplocka dem som är lämpliga för arbetet. Alla nannys som jobbar hos har rätt kunskaper med sig från vår säkerhetsutbildning inom hjärt- och lungräddning samt luftvägsstopp om olyckan är framme och vet vilka hygienfaktorer som bara måste vara på plats. Att anlita barnpassning från Toddly ger er som föräldrar mer flexibilitet i vardagen, men det är också värdefullt för ditt barns sociala, språkliga och kreativa utveckling att låta din bebis spendera tid med en barnvakt. I takt med att ditt spädbarn blir äldre anpassar våra barnvakter aktiviteterna för att det ska vara utmanande, men fortfarande roligt. Dessutom ger er nanny ett tillskott av erfarenhet och kunskap.

Hos oss på Toddly får er familj alltid träffa er potentiella barnvakt innan ni beslutar er för hur ni vill fortsätta med oss. Vi vet att det är en absolut nödvändighet för dig som förälder att veta vem det är som spenderar tid med er bebis. Ni kan lämna en kostnadsfri intresseanmälan på vår hemsida och då tilldelas ni er egen Client Manager som kommer att hjälpa er under hela processen. Därefter matchar din kontaktperson ihop er med den mest lämpliga av våra drygt 600 barnvakter och utifrån era önskemål och preferenser, så som barnvaktens språkkunskaper eller personlighetsdrag. Dessutom täcks barnpassning av RUT-avdraget, vilket betyder att du bara betalar halva priset av vad tjänsten egentligen kostar. Vi sköter givetvis det administrativa jobbet bakom skattereduktionen åt dig.

Vill du jobba med barnpassning?
För dig som vill jobba som barnvakt antingen på heltid eller deltid är varmt välkommen att söka jobb hos oss. Vi söker dig som är minst 16 år, älskar barn och som är baserad i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Det spelar ingen roll om du är student och vill jobba extra eller om du söker efter ett heltidsjobb. Du är varmt välkommen att skicka in din jobbansökan till oss!

Sökord: Barnvakt Barnpassning

Dela med dig!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Adress & vägbeskrivning

Adress: Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm, Stockholm

Kontakta

Telefon: 08-409 145 50 (OBS: Förbjudet att ringa upp i reklamsyften och dylikt)


Mer statistik om den här webbplatsen


Indexerade sidor: Google | Yahoo! | Bing
Tillbakalänkar: Google | Yahoo! | Bing
Whois koll: Who.is
Webbhistorik: Internet ArchiveSeobility SEO Tool