Sök i katalogen eller på webben:

Öppet igen!
Seriösa företag/hemsideägare kan nu anmäla om att visas i katalogen. Läs mer och kontakta oss vid intresse!

Hur kan din hemsida komma med i Google?

Några råd på hur du kan få dina sökord att snappas upp av Google

Vi tänkte skriva några rader om hur du kan använda vår länkkatalog för att få hjälp med att hitta dina sökord i Google och andra sökmotorer. Många medlemmar har hört av sig och tackat oss att vi kunnat länka vidare sökare till deras hemsidor. Du kanske har en hemsida och undrar hur du kan göra så fler intresserade personer hittar den? Läs då vidare för några enkla tips.

Till att börja med så bör du sitta ned och fundera över vilka sökord som din hemsida passar in på. För att ta ett exempel kan vi använda en webbutik som säljer jaktkängor. Vi har inget eget intresse av detta sökord och använder det därför som ett exempel.

Först kan du gå till Googles sökmotor och skriva in jaktkängor i sökfältet och klicka på Sök. Nu får du upp en massa länkar till olika hemsidor om just jaktkängor. I skrivande stund har Google listat vår länkkatalog på 9 plats i listan. Klickar du där kommer du få upp länkar till bra hemsidor om jaktkängor. Om du t.ex. haft en hemsida som säljer jaktkängor och lagt till den i vår länkkatalog hade den visats där de andra länkarna visades (i vår länkkatalog). Detta kan vara bra om din hemsida inte listades innan vår sida i Google. Som du kanske vet kan det vara dyrt och svårt att få sin sida visad på förstasidan i Google. Då kan det vara intressant och givande att använda sig av en länkkatalog för att nå fler sökare. Vår katalog är ett bra exempel på en bra länkkatalog (om vi får pusha lite extra för oss :=).

Kort sagt, lägger du till din hemsida i vår länkkatalog och anger relevanta nyckelord eller sökord som det också kallas så har du en bra chans att få fler besökare till din hemsida. Redan har många använt sig av denna möjlighet och vi välkomnar dig att göra detsamma om du önskar.

Nu kanske du undrar, är detta gratis? Svaret är: Ja. Det är helt gratis för dig. Du kan även välja att länka tillbaka till vår länkkatalog och få mer synlighet, det är också gratis givetvis, allt du behöver göra att lägga upp en länk till SvenskaSajter.com så aktiverar vi dig som Exklusiv Länkpartner. Vi har inga planer på att ta betalt för något på hemsidan, vi är till för dig och din hemsida och vill hjälpa dig att få fler besökare!

Denna möjlighet finns tillgänglig för dig som har en hemsida eller blogg och vill få mer synlighet i Google och andra sökmotorer. OBS: Vill du inte synas mer i olika sökmotorer lägg INTE till din länk hos oss!

Tack för att du tog några minuter och läste våra tips på hur du kan få fler besökare till din hemsida eller blogg - helt gratis!

Klicka här för att gå vidare och lägga till din hemsida!


Seobility SEO Tool